2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رسیدم ... خوشبختم با خودش ولی اگه مشکلات کار و مالی رو فاکتور گرفت

نمیدونم من تجربه نکردم اما به نطرم عشق خیلی قدرتمنده . قطعا مشکلات رو میشه حل کرد در کنار عشق ...

الهی که برسید به هم ... من فرستادم .قطعا بهترین رسیدن ،رسیدن به عشقه.

دورت بگردم مهربون💋💋💋💋💙

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
میشه ولی یه جاهایی فشار روت باشه عشق فراموش.... . نمیدونم ایشالا عاقبتمون بخیر

انشاءالله عزیزم ..

من و همسرم خیلی دعوا میکنیم ، هوام رو نداره ،اونجور که میخواستم دوستم نداره ، نمیدونم شاید همه مردها همینن ، خیلی تنهام ...امشب یه بغضی گرفته این گلورو که ... خدا رحم کنه بهم...

نرسیدم

میدونستم دوسم داره و به روی خودم نیاوردم و عین یه تیکه سنگ بودم، جواب دوست دارماش رو با ایموجی لبخند میدادم و و و 

خلاصه که خیلی تباه بودم

بعدم که دیگه از من گذشته بود...

فکر کنم هنوز مجرده، نمیدونم خوشبخته یا نه ولی همیشه براش آرزوی خوشبختی میکنم همین که حالش خوب باشه بسمه 

😂😂😂😂 اصلا نمیدونه یکی انقدر دوستش داره از دور .هر چند احتیاجی هم نداره چون همسرش خیلی دوستش دار ...

تو باید قبلا نشون میدادی علاقتو یجورایی حداقل میفهمیدی اون حسش چیه نسبت بتو

😂😂😂😂 اصلا نمیدونه یکی انقدر دوستش داره از دور .هر چند احتیاجی هم نداره چون همسرش خیلی دوستش دار ...

البته اگه دوستت داشت خودش بهت میگفت بهتره سر خودتو کلاه نذاری و علاقتو بذاری واسه کسایی ک قدرتو میدونن و دورو ورتن

نرسیدم میدونستم دوسم داره و به روی خودم نیاوردم و عین یه تیکه سنگ بودم، جواب دوست دارماش رو با ایمو ...

خودت مجردی الان؟ اون موقع دوستش نداشتی؟ 

چرا نخواستی باهاش باشی........

منم میگم حالش خوبه خوشبخته کافیه  اما خییلی حسرت داشتنش رو میکشم ....