mamaneayandehastam مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 عنوان چی می شه ک ای وی اف منفی میشه کسی میدونه | مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 114 پست مگه خود جنین رو نمیزارن تو رحمپس چرا منفی میشه 1399/09/17 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 باشه عزیزم هر جور راحتی انشالله به زودی طبیعی باردار بشی،ولی فکر نکنم مشکلتون بزرگتر از مشکل شوهرمن ... چرا عزیزم هست😔 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 شوهر من داخل نمونش هیچ اسپرمی نداره شوهر شما هم اینجوریه؟ شوهرم مثل شوهر شما نیست ولی من خودم مشکل دارم😔 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 خب عیبش چیه که بگی؟؟ناباروری که عیب نیست حالا مشکل هر چی که باشه ببخشید ولی متنفرم از گفتن مشکلمشرمندم بخدا عزیزمان شاءالله خدا دلت رو شاد کنه طوری که خودتم باور نکنی فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 عزیزم تو تاپیک فقط منموشما بگو زود پاکش کن شاید بتونم کمکتون کنم نه عزیزم قربونت برم شرمندم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 عزیزم من فکر میکنم شما خودت فکر میکنی مشکلت خیلی بزرگه ولی بازم هر جور راحتی شما ببخش منو شما منو ببخشید عزیزممن استرس بیش از حد دارم که این بیشتر از مشکلم منو نابود کرده فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 باشه عزیزم ببخش اذیتت کردم شما ببخش خانم توروخدا یه وقت از دست من ناراحت نشیدا فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 ن عزیزم برا چی باید ناراحت بشم شما منو ببخش که زیاد اسرار کردم،ولی من خودم ناباروری به هر علتی که با ... نمیدونی وقتی عیب اصلی از خودت باشه چقدر بدهقربون محبتت عزیزم ان شاءالله به زودی تاپیک بی بی چک مثبتت رو همین جا ببینم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 واقعا؟؟روز چندم آز اولو دومو دادی؟؟ روز 14 اولروز 16 دوم مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 من همون روز 16 آز دادم پس قطعی منفیه ناراحت نباش انشاالله دفعه ی بعد عزیزم 💚 مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍