2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا لازم شد من بگم خوشبحال شما که هشت تومن ماشالله به چشمت نمیاد ولی برای ما پول چند ماه جون کندن ش ...

نه عزیزم برا منم زیاده،منظورم این بود که مقابل هزینه های ۲۰،یا ۳۰ میلیونی بازم خوشبحالت که ۸تومن خوبه

خوبه ولی نتیجه نبینی چه فایده؟همش به فکر اینم دوباره باید از کجا بیاریم بریم از اول شروع کنیم تازه ا ...

توکل کن بخدا،،،خدا اگه بخواد جور میشه گلم،خدارو قسم میدم به شیرخواره امام حسین،که دامنت سبز شه،بحق فاطمه زهرا که بدون دوا درمون یکیشو بغل کنی.

شوهرم آزو اسپرمه با عمل از بدنش اسپرم کشیدن،امروز برگه جواب آزمایشو اورد داد دستم گفت منفی شد،بعدش ب ...

خداحفظشون کنه الحمدالله ک اینقدر شکر گذاره قدرشو بدون من با اینکه خودم عطش بچه رو دارم اما همش ب خودم میگم همه چیه زندگی بچه نیس بودن ی مرد خوب کنار ادم بزرگترین نعمت همین ک اینقدر سختی میکشه برای نون حلال همین که نماز خونه مطمئن باش خدا براتون جبران میکنه 

شوهرم آزو اسپرمه با عمل از بدنش اسپرم کشیدن،امروز برگه جواب آزمایشو اورد داد دستم گفت منفی شد،بعدش ب ...

ماهم دوبار ای یو ای کردیم همونم ب سختی هزینه اشو دادیم الان دست دست گردنم برای ای وی اف برای هزینه اش بود تازه تا الان فکر میکردم احتمال ای وی اف خیلی بالاست الان ک دیدم اوووو چقدررر منفی در میاد دو دل شدم چون واقعا هزینه اش سخته برامون 

نه عزیز دلم اصلا اینجوری نیس شانس ای وی اف خیلی بیشتره بودن کسایی که با بی کیفیت ترین جنین ها باردار ...

ممنونم ولی ما خیلی مشکل داریم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مگه بده من خودم حاضرم خدا ده تا دختر بهم بده😭 انتظار نکشیدی ک بدونی چقدر سخته 😭 ببخشید درک نمیکنم ...

هر کسی برا چیزی ک نداره تلاش میکنه عزیزم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
آره شوهر خوب نعمته،ولی مدام باید از سوی خدا امتحان بشی تا تسلیم شیطان نشی ولت نمیکنه خدا،همش میگم کا ...

عزیزم نکن این کارو خودتو دور نکن حیفه حیفه اصلا قرار بزار با خدا ک دیگه بخونی نمازاتو هم آرامشت بیشتر میشه هم تو کلت...منم بچه ندارم و میفهمم تک تک حرفاتو نفسم از جای گرم بلند نمیشه و میگم

آره احتمال اینکه منفی بشه زیاده تازه تو مرکز چن نفرو دیدم مثبت شده بودن بعد چن هفته سقط شده بود

اره منم یکی از دوستام بعد از ۹ سال نازایی با دومین ای وی اف سه قلو باردار شد و چقدررر خوشجال بود طفلی بعدش رفت ان تی و تو آن تی معدوم شد دوتاشون مشکل کروموزم دارن‌😭 دکتر گفت باید اون دوتا از بین برن ولی معلوم نیس بتونیم سومی رو نگهدداریم اما هرسه از بین رفتن 😭

انشاالله خیلی دعا کنید منم برای همتون دعا می کنم که انشاالله خدا به حق خانم زینب کبری دامن همتون رو ...

ان شاءالله

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗