2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا اونوقت؟منکه مشکلی ندارم،آخه انصافه

ربطی به مشکل نداشتن نداره همون کارایی که برای بقیه میکنن برا شماهم میکنن تازه برا شما بیشتر

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
چی میشه که رحم نمیتونه نگهش داره

فاکتورهای مختلفی میتونه باعثش بشه. یه سریاش مربوط به خود رحم و توازن هورمونی بدن که روش تاثیر داره میشه، یه سریاش مربوط به خود تخم ها میشه. مثلا بعضی مشکلات کروموزومی باعث میشن که لانه گزینی نکنه یا اگه بکنه سقط بشه.

جنین باید قوت داشته باشه تو رحم که میذارنش بتونه لانه گزینی کنه که با افزایش سن مادر چون کیفیت تخمک میاد پایین جنین دیگه اون قدرت و قوت رو نداره بتونه تو رحم خودشو نگه داره دقیقا مثل وقتی که آدما پیر میشن قدرت انجام بعضی کارا رو دیگه ندارن. بقول شوهرم دستش ول میشه از رحم میفته پایین.   

عزیزم امید دارم یه روز میشه ولی با کدوم پووول شوهرم هر چی تابستون زیر آفتاب سوزان کار کرده بود با یه ...

قربونت برم الهی😔

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
خوب چرا اخه شما ک طبیعی میشید چرا میخوای فقط ب خاطر جنسیت این همه امپول هورمونی و ضرر جسمی و مالی ب ...

آخه دختر زاییم فقط شوهرم پسره،یعنی کلا هرکی ازدواج کرده بچش دختره تو کل فامیل ما و شوهرم فوق فوقش دوتا پسر پیدا میشه،پدر شوهرم میگه آرزو دارم یه نوه پسر داشته باشم

عزیزم امید دارم یه روز میشه ولی با کدوم پووول شوهرم هر چی تابستون زیر آفتاب سوزان کار کرده بود با یه ...

عزیزم انشالله خدا دلتونو خوش کنه و همیشه با عشق کنار هم باشید منم ۳ ساله اقدامم و دوبار ای یو ای منفی با خودم بود درخواست فرزند از پرورشگاه میدادم اما شوهدم اصلا قبول نمیکنه😭

آخه دختر زاییم فقط شوهرم پسره،یعنی کلا هرکی ازدواج کرده بچش دختره تو کل فامیل ما و شوهرم فوق فوقش دو ...

مگه بده من خودم حاضرم خدا ده تا دختر بهم بده😭 انتظار نکشیدی ک بدونی چقدر سخته 😭 ببخشید درک نمیکنم اونایی ک برای جنسیت تلاش میکنن 

مگه بده من خودم حاضرم خدا ده تا دختر بهم بده😭 انتظار نکشیدی ک بدونی چقدر سخته 😭 ببخشید درک نمیکنم ...

بهت حق میدم گلم،به هر حال هرکی یه آرزویی داره...به من باشه فرقی نداره،ولی چی میشه کرد،تک پسره و انتظار نوه پسر دارن از پسرشون😔😔😔

بهت حق میدم گلم،به هر حال هرکی یه آرزویی داره...به من باشه فرقی نداره،ولی چی میشه کرد،تک پسره و انتظ ...

ما خودمون ۴ تا خواهریم مامانم اینا هم ۴ تا خواهر بودن بچه های همه ی خاله هام دخترن😁 اما باز خودم دختر دوس دارم‌البته اصراری ندارم کلا فقط آرزوی بچه دارم چ دختر چ پسر