mamaneayandehastam مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 عنوان چی می شه ک ای وی اف منفی میشه کسی میدونه | مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 114 پست مگه خود جنین رو نمیزارن تو رحمپس چرا منفی میشه 1399/09/17 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرآس عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4989 جنین فریز شده داشتم حتی روز انتقال جنین شناس گفت از وقتی ذوبشون کردیم رشدشون عالی بود ولی نشد بتام ز ... بتای من صفر 😔 لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 جنین فریز شده داشتم حتی روز انتقال جنین شناس گفت از وقتی ذوبشون کردیم رشدشون عالی بود ولی نشد بتام ز ... ۴۸ ساعت بعد تکرار کن ازمایشتومال منم از دومم مثبت شد مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
mamaneayandehastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 منم سه بار ای وی اف منفی داشتم سنم ۲۸ بدون مشکل جنین پنج روزه خستم😔 چقدر نا امید میشم میبینم این همه ای وی اف منفی تازه میخواستم همسرمو راضی کنم ک بریم انجام بدیم
بلاگرفته عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1825 منم سه بار ای وی اف منفی داشتم سنم ۲۸ بدون مشکل جنین پنج روزه خستم😔 نازایی بدون مشکل نداریم کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
gonlumun_efendisi عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1304 برای من دعا کنید انشاالله منم پنجشنبه میرم آزمایش بدم امروز روز 11 انتقالم عزیزم میشه بگی کدوم شهری و هزینش چقد شد؟؟
مهرآس عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4989 چقدر نا امید میشم میبینم این همه ای وی اف منفی تازه میخواستم همسرمو راضی کنم ک بریم انجام بدیم ایشالله که برای شما مثبت میشه لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏
بلاگرفته عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1825 جنین فریز شده داشتم حتی روز انتقال جنین شناس گفت از وقتی ذوبشون کردیم رشدشون عالی بود ولی نشد بتام ز ... فقط امیدت و از دست نده همین کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
mamaneayandehastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 همدان،نزدیک هشت تومن،اگه پول داشته باشی زیاد از منفی شدنش ناراحت نمیشی فکر کنم،ما پولمون تموم شد جنی ... ماهم اگه بخوایم بکنیم باید وام بگیریم ...همونا هم ک پول دارن مگه میشه ناراحت نشن از منفی شدنش الهی فداتشم انشالله ب زودی زود نی نی دار بشی
شبرنگم عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 162 من چی ۴بارانجام دادم نشد😔 کسی رو قضاوت نکنیدفقط برای اینکه گناهانش باگناه های شما فرق داره...
mamaneayandehastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 خدا نکنه،شما مشکلات چیه؟؟ من تخمک بی کیفیت خودم و اسپرم کم تحرک همسرم
gonlumun_efendisi عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1304 همدان،نزدیک هشت تومن،اگه پول داشته باشی زیاد از منفی شدنش ناراحت نمیشی فکر کنم،ما پولمون تموم شد جنی ... واقعا،؟؟فقط ۸ تومن؟من فک میکردم بالای ۲۰ تومنه!!!
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 من چی ۴بارانجام دادم نشد😔 مشکلتون چیه عزیزم مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مهرآس عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4989 نازایی بدون مشکل نداریم چرا عزیزم داریمناباروری ناشناختهگوگل کن همه چیزو گفتهمن و شوهرم هر دو سالمیم از سن ۲۲ هم اقدام کردیم الان ۶ سال گذشتههرنوع ازمایشی هم بگی دادیم حتی لاپاراسکوپی تشخیصی هم انجام دادم همشون بدون مشکلدکتر من رضا نصر لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4759 واقعا،؟؟فقط ۸ تومن؟من فک میکردم بالای ۲۰ تومنه!!! قیمتا باهم فرق میکنه مال من کلا شد ۱۵ مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍