royesh19000 مدیر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 851 عنوان ماهی چند قسط میدین ما ماهی6تومن☺️ | مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 77 پست کلا زندگی ها وام شده😊😊 1399/09/17 | 22:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royesh19000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 851 حتما مبخونمش عزيزم با اينكه ماه اخرم تمام غصه ها رو خوردم ديگه اميدى ندارم اما بازم توكل برخدا ميخون ... ببین شما شروع کن 40روز هر روز بخونی همش 20دقیقه بلکه کمتر!!!کولاک میکنه نمازاتونم اول وقت باشه
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 17038 جانم من تا الان باردار نبودم و نمیدونم حس و حالش چطوره. ولی از صمیم قلب برات آرزوی شادی و آرامش دار ... ميدونى از چى ميسوزم؟؟ از اينكه يكى از اون دعواها واسه خاطر خودم نبود همه منو كردن گوشت قربونى بخاطر اشتباهات ديگران...شوهرم منو قربونى بدرفتارياى مادرش كرد...خانوادش منو قربونى اخلاق تند شوهرم كردن و خانوادم خودشون مشكل داشتن با شوهراشون ولى منو قربونى كردن....اينقدرررررر دلم گرفته كه هر غروب ميشينم گريه ميكنم....موندم خدا كى ميخواد جواب بنده هاشو بده من با دل شكستم واسه خيليا آه كشيدم اما نديدم خدا جواب دلمو بده😔واسه مادرشوهرم كه بهترين روزامو تبديل به بدترين روزا كرد با حسادتش....واسه خواهرم كه گفت تو نازايى...واسه اون خواهرم كه گفت تورو خدا زده دختر بهت داده پسر ندارى شوهرت نميخوادت....اينقدر دلشكسته ام داغونم افسردم از خونه بيرون نميرم زايمان اولمه هيچ ذوقى ندارم هنوز كيف بچمو نبستم😔خدايا من نبخشيدم تو هم نبخششون😢
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 17038 ببین شما شروع کن 40روز هر روز بخونی همش 20دقیقه بلکه کمتر!!!کولاک میکنه نمازاتونم اول وقت باشه حتما عزيزم😢مرسى مهربون