2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهارو خوردم هم خعیلی چاق شدم هم مشکل گوارش و مشکل زنان پیدا کردم تخمدانهام پر کیست شد پریود نمیشد ...

نه عزیزم داروها مناسب نبودن حتمن باید دکتر عوض میکرد برات. اتفاقا اکثرا این مریضی هایی که گفتی بخاطر اعصاب و استرسه. تو الان باید هروقت که حس میکنی دچار حمله میخوای بشی یه آرامبخش بخوری

من همش میترسم غش کنم

دقیییقا منم اینطوری بودم ولی به خودت بگو قرار نیس هیچی بشه این فقط پانیکه ...استرس که هرکسی ممکنه تجربه کنه..

بعدشم تو که قرار نیس غش کنی اما کسی که غش می‌کنه ام به هوش میاد بهش آب قند میدن حالش خوب میشه 

وقتی چیزی اتفاق نیفتاده نترس سعی کن تو لحظه زندگی کنی

خوردن سردی خوب نیس سودای سر زیاد میکنه ممکن استرس معده اشو حساس کرده باش معده سرد خوب نیس خوردن عدس ...

کلا لبنیات و یکسری سردیجات و گذاشتم کنار ولی همچنان با منه

دقیییقا منم اینطوری بودم ولی به خودت بگو قرار نیس هیچی بشه این فقط پانیکه ...استرس که هرکسی ممکنه تج ...

ترس غش کردن که یدفعه رو پله باشم پرت بشم یا سرم به جای بخوره بمیرم

دکترم به من فلووکسامین داده البته هیچ دارویی رو بدون نظر دکتر نباید مصرف کنی.اون سالهای قبل هم همین ...

نه بدون مشورت که دارو نمیخورم 

ولی من خعیلی زیاد دکتر رفتم خعیلی کارا کردم ام ار ای هم حتی از من گرفتن

سعی کن تغذیتو درست کنی ترشی و تندی و غذاهای سرد نخور دمنوشای گل گاو زبان و بابونه بخور بیدمشک و گلاب بخور و حتما پیش روانشناس برو اون اگه تشخیص بده میگه بری پیش روانپزشک یا با جلسه های مشاوره خودش ادامه بدی 

عزیزدلم اینجوری فکر نکن اصلا. ترس اینا حالتو بدتر میکنه. هیچ دارویی نمیخوری موقع حملات؟ 

نه هیچی فعلا فقط برا معده و تیروییدم دارو میخورم 

برا پانیک و اعصاب نه