2777
2789
عنوان

زایمان کردم طبیعی. دو ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 184 پست
مبارکههههههه 💋💋💋💋انشالله سایه پدر و مادرش همیشه رو سرش مستدام باشه گلی❤️ از طرف من حتما بوسش ...

مرسی عزیزم. حتما 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه.ان شاء الله عروسش کنی. روایته بعد زایمان،تمام گناهان مادر بخشیده میشه. میشه برام دعا کنی تا ...

مرسی عزیزم. حتما گلم

عزیزم استانه تحمل درد ادمها متفاوته یکی طبیعی میزاد راحته ، یکی سزارین برلش بهشته اصلا و ابدا ن ...

دقیقا 

توروخدا دعام کن الان پاک پاکی به خاطر دو دخترام دعام کن گناه دارن شوهر هر لحظه بیرونم میکنه دخترام گ ...

حتما عزیزم. الهی هر چی میخوای خدا بده بهت

قربوووونت دوست من😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمی خوشگلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
[QUOTE=167599162]مرسی عزیزم. میخواستم بگم نترسین. واقعا بعد زایمان فقط نهایت نیم ساعت از سرما لرزیدم ...

از 4 تا 6 و نیم. با دهانه رحم کاملا بسته. سریع فول شدم. ماما خودش کلی تعجب کرد

عزیزمی خوشگلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

در این دنیای فانی دارمت ، دوست

چو عشق بی کران من دارمت ، دوست

به حرفی که زنم بشنو نگو نه

بقرآنی که خوانم دارمت دوست😍💕

بانو_سایه#  

اینم شعر بنده برای تو دوست 

الان گفتم😶

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
من لحظه ای که بستری شدم، آمپول فشار زدن، دردهای غیر قابل تحمل از همون لحظه شروع شد، سر دو ساعت فول ش ...

اااخی یکی اونجا مثل شما درد کشید اخرشم سزارین شد

راسته که هر چی لگن بزرگتر باشه زایمان طبیعی راحتتر🤔🤔🤔🤔🤔

دلیل نمیشه. یکی ورزشکار بود. با لگن خیلی خوب... از 12 درد کشید تا 8 شب فول شد. تکواندو کار بود بدنش سفت بود

مبارکه گلم توروخدامنوهم دعاکن چندساله منتظرم مادربشم 😔

حتما عزیزم. واسه همه دعا کردم لحظه زایمانم