2777
2789
عنوان

روان درمانی

958 بازدید | 18 پست
سلام

برای تمدد اعصاب کم کردن تنش و استرس و ...

معجونی نوشیدنی چیزی سراغ دارید که اثری رو دیده باشید البته غیر شیمیایی

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه

خیلی نیاز دارم :))))
سلام عزیزم اگر دوست داشته باشی گلاب نوشیدنی فوق العاده ایه
برطرف کننده ضعف عمومی بدن .تقویت کننده اعصاب . ضد افسردگی. آرامش بخش قوی..........
شک نکن فقط امتحان کن
خوشبختی میان خانه ی شماست بیهوده آن را در میان باغ دیگران می جویید....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روان درمانی چیست و چه کمکی به ما می‌کند؟ این سؤالی است که بسیاری از افراد در مواجهه با روانشناسان با آن رو به رو می‌شوند. روان درمانی به طورکلی فرایندی است که یک روانشناس به بررسی وضعیت روانی مراجع خود می‌پردازد و با رسیدن به درک کامل از مشکل او کمک می‌کند تا فرد بتواند آرامش خود را به دست بیاورد و عملکرد خود را در طول زندگی حفظ کند. جالب است بدانید که جلسات روان درمانی تنها به افراد مبتلا به اختلالات روانی اختصاص ندارد و همه افراد برای ارتقای سطح کیفی زندگی خود می‌توانند از آن بهره‌مند شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جلسات روان درمانی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. 

منبع : روان درمانی | برای روان خود درمان مناسب بیابید

من یه کلینیک روانشناسی روانپزشکی خوب میشناسم.  من و دوستم پیش دو تا روانکاو جدا از هم شون میریم من پیش آقا میرم اون پیش تراپیست خانم. هر دو راضی هستیم. پایه هم شدیم هر جلسه باهم میریم با دو تا روانکاو جدا تا مشکلات فردی مون حل بشه.

شماره هاشون 

۸۸۲۰۲۴۷۶

۸۸۲۰۸۳۶۴

۸۸۶۴۹۰۸۷

آدرسشون هم عالیه از نظر دسترسی

فقط خوندن قرآن و دعا و نامه نوشتن برای خدا .من یه مدت پانیک داشتم اینطوری بهتر شدم‌.بخصوص خوندن حدیث کسا و توسل به حضرت زهرا .خیلی مشاوره رفتم اما فایده نداشت بایدقلبتو پاک کنی از کینه و حسادت و روحتو صیقل بدی همه آدمارو بدون انتظاری ازشون دوست داشته باشی 🤗

فقط خوندن قرآن و دعا و نامه نوشتن برای خدا .من یه مدت پانیک داشتم اینطوری بهتر شدم‌.بخصوص خوندن حدیث ...

من مدتیه کینه ی زیادی از آدمای اطرافم به دل دارم چون بدی های زیادی در حقم کردن و هیچ وقت به خاطرش عذرخواهی نکردن. اما الان فکر میکنم اون آدما حتی اینقدر ارزش ندارن که آدم کینه شونو تو دلش نگه داره. دوست دارم دلم از کینه پاک بشه. اما نمی دونم چه طور؟

من مدتیه کینه ی زیادی از آدمای اطرافم به دل دارم چون بدی های زیادی در حقم کردن و هیچ وقت به خاطرش عذ ...

منم دقیقا به خاطر کینه از یه نفر  پانیک شدم اونقدی که سینه م سنگین شده بود و تنگی نفس شدید داشتم .😔من خیلی دکتر رفتم فایده نداشت .راستیتش آدم مذهبی هم نبودم اما دیگه هیچ ریسمانی غیر خدا و ائمه نداشتم .خودمو به خدا نزدیک کردم نمازمو به موقع میخوندم بعد نماز نامه مینوشتم به خدا اول خدارو شکر میکردم به خاطر داده هاش بعد برای تک تک آدمای اطرافم دعا میکردم شده بودم پر از عشق همه میگفتن چقد عوض شدی .با خودم میگفتم ما باید صفات خدارو تو خودمون برجسته کنیم همونطور که اون میبخشه ما هم ببخشیم .از درون خودمو پاکسازی کردم جوری که توی ظاهرمم اثر داشت باورت میشه منی که فکر میکردم هیشگی منو دوست نداره همه دوست داشتن باهام باشن همه جا تعریفم بود .در مورد کسی که بهت بدی کرده همیشه این تصورو داشته باش که اون توی شرایطی بزرگ شده که رفتارش نتیجه اونه شاید تو هم اگه بودی بدتر از اون رفتار میکردی .سعی کن تو اونو درک کنی .کلا با خدا زیاد خلوت داشته باش نامه براش بنویس چشاتو ببند تو اون لحظه ای که هستی حس کن در آغوششی  🤗