یک راهی هم است ادرارت بریز در یک ظرف، داخلش جوش شیرین بریز. اگر حالت جوشیدن صدا داد پسر.واگر خنثی باشه دختر.من امتحان کردم.سر بارداریم جواب داد.این واکنش شیمیایی هم بخاطر اینکه معمولا فضای رحم وقتی پسر حالت قلیایی پیدا می کنه .
عزیزم منم خیلی دختر دوست داشتم اما از وقتی عروسی کردم و جاریمو دیدم که ۱۸ساله دوا و دکتر میکنه تا بچه دار شه وقتی باردار شدم گفتم خدایا هرچی که خودت صلاح میدونی باشه و وقتی صدای قلبشو شنیدم فقط دوست داشتم سالم بیاد بغلت و دیگه جنسیتش مهم نبود تو ان تی و انومالی هم که گفتن پسره قلبم لبریز از خوشی شد حتی الانم میگم اگه دومی هم باردار شدم و پسر باشه میدارم رو جفت چشام و ناراحتی نمیکنم که چرا دختر نشد
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته