2777
2789
عنوان

خونه ی بمب ترکیده

132 بازدید | 14 پست

چن روزه البته تکرار میکنم چن روزه خونم بمب ترکیده حوصله تمیز کردن ندارم غذام درست نکردم چیکارکنم انرژی بدید

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو یه اهنگ بذار..موهاتو محکم ببند..پاچه شلوارتو بده بالا😂(برا خودم خیلی جواب میده)بعد شروع کن اخرشم ی چای بریز برا خودت و لم بده رو مبل

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

چطور میتونی. بی نظمی خیلی اعصاب آدم رو خورد میکنه. پاشو تمیز کن و روحیه بگیر.  الان هم که پسر دوساله و شیطون دارم هر روز جارو میکنم  هر وعده ظرف میشورم. هر وعده گاز و سینک پاک میکنم و هر روز دستشویی روشویی میشورم مثل قبل بچه داری. پس پاشو این کارهارو بکن و یه شام خوب بزار قبلش تا روحیه بگیری 

پاشو یه اهنگ بذار..موهاتو محکم ببند..پاچه شلوارتو بده بالا😂(برا خودم خیلی جواب میده)بعد شروع کن اخر ...

برامنم کارسازه ولی شوهرم جلوم لم داده خروپف بیشتر افسرده شدم😒

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
چطور میتونی. بی نظمی خیلی اعصاب آدم رو خورد میکنه. پاشو تمیز کن و روحیه بگیر.  الان هم که پسر د ...

منم دوتا بچه شیطون دارم هروز همه این کارهارو میکردم ولی ۵ روزه اصلا دلم به کار نمیره شوهرم جلوم خابیده بیشترکسل شدم

نمیدونم😂😂من که درد لگن دارم یکم کار میکنم میخوام بترکم 

بیخیال تو کار نکن

من جات بودم پامیشدم دستشویی رو میشستم میرفتم حموم بعد از حموم میرفتم آشپزخونه رو جمع میکردم یه شام س ...

اینم فکر خوبیه

برامنم کارسازه ولی شوهرم جلوم لم داده خروپف بیشتر افسرده شدم😒

بهتر برو ب کارات برس سرو صدا کن خود به خود بیدار میشه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!