2821
2789

هوم؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دارو‌ داره مگه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبید شما؟من هنوز اقدام نکردم ایشالا بهمن میخوام اقدام کنم ولی این یه اصل هست که دارو و رژیم و روز تخمک گذاری هیییچ کدوم قطعی نیستن.حتی خیلی ها میگن اصلا ربطی نداره به این چیز ها...کلا من با توجه به سرچ هایی که مدتی توی نی نی سایت کردم با تمام وجود فهمیدم همش خواست خدا هست که بچه چی بشه ...خیلی ها رو دیدم که نتیجه نگرفتن چه رژیم دختر چه پسر.البته ما باید حتما تلاش مون رو کنیم چون خدا دلش میخواد بنده هاش برای هدف شون تلاش کنن ولی اینو باید بدونید که همش خواست خدا هست که دختر بشه یا پسر ولی قطعا خدا دوست داره بنده ها برای هدفی که دارن هم دعا کنن هم تلاش کنن ولی نتیجه رو به خدا بسپارید و توکل کنید به خدا و هر چی قطعا برامون همون بهتره  

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن