2777
2789
عنوان

سوال

170 بازدید | 18 پست

سلام من پریودنمیشم قرص ال دی خوردم ۲۵مهرپریودشدم تا۳۰مهر از ۳۰مهرکه قطره ویتاگنوس خوردم براب تنظیم پریودم ۲۰روز خوردمدیگه  نخوردم پریودنشدم  باردارم نیستم بنظرتون برم امپول بزنم پریودشم قصدبارداری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم همینجوری فهمید بارداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا  ازدهنت بشنوه باردارباشم ولی هیچ علایمی ندارم  که  بگم  باردارم

علامتی نمیخواد گلم، منم علامتی نداشتم آزمایش دادم فهمیدم، دوستم هم همینطور

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
علامتی نمیخواد گلم، منم علامتی نداشتم آزمایش دادم فهمیدم، دوستم هم همینطور

خدا ازدهنت بشنوه  حالا میرم بی بی چک میخرم ببینم هستم یان توردخدا دعاکنید باردارباشم بیشتر خانواده خودم  تحت فشارمیزارنم  ش

وای راس میگی ن حالت  تهوعی دارم ن چیزی  ازاون میگم باردارنیستم

بله عزیزم، مهمترین علامت سیکل نشدنه همین😊

ان شاءالله که باردار باشی 💖

خدا ازدهنت بشنوه  حالا میرم بی بی چک میخرم ببینم هستم یان توردخدا دعاکنید باردارباشم بیشتر خانو ...

توکل به خدا

عزیزم بیبی چک رو یا با ادرار اول صبح بزن یا از ادرار قبلی باید حداقل ۴ساعت گذشته باشه تا جواب درست نشون بده 

مرسی گلم حالا از ذوق برم  بگیرم ب این سرما  ببینم هستم یان

خواهش میکنم

حالا از موعدت چند روز عقب انداختی؟ زود نزنی