2777
2789
عنوان

من مامان شدم:)

1217 بازدید | 43 پست
حس خیلی خوبیه پنج شنبه دردام شروع شد و رفتم بیمارستان خاتم و سزارین شدم دیروز از بیمارستان اومدیم بیلی روبین خونش ٤ بود رضایت دادیم اومدیم خونه الان مامانم و شوهرم بردنش کودکان مفید آزمایش بده منو نبردن دارم غصه میخورم طفلی نی نیم دعا کنین زردی نداشته باشه خیلی حس عجیبی دارم به هیچ دردی که نمیخورم فقط زاییدم نه شیر دارم نه میتونم بچه تر و خشک کنم دیشب شیر بالا اوورد من فقط نگاش کردم هیچ کاری از دستم بر نیومد خدا رو شکر خونه مامانم هستم میتونین یه کم بهم تجربه بدین؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام تبریک میگم اکثر نی نی ها یکم زردی رو دارن که معمولا تا 2 ماهگی برطرف میشه و آخرین جایی که زردیش از بین میره چشم ها هستن شیر هم قطره شیر افزا بخر که ماده اصلی اون رازیانه هستش و خوبه من استفاده کردم هرچی هم بیشتر بدی نی نی مک بزنه و شیر بخوره شیرت بیشتر میشه بچه تر و خشک کردنم تقریبا همه روی بچه اول همینطور هستن و طبیعیه منم تا 40 روزگی پیش مامانم بودم اینکه شیر بالا آوردم که اکثر بچه ها بعد از شیر خوردن کمی شیر بریده شده یا به اصطلاح پنیرک بالا میارن و فقط بعد از شیر خوردن باد گلوش رو بگیر (آروم بزن پشتش تا ...) خب چی میخوای بدونی عزیزم؟؟؟
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد. (ناپلئون بناپارت)
خیلی سخته با شکم پاره تا بیام از جام بلند بشم بهش برسم شوهرم پا شده بغلش کرده مامانم با شیشه شیر اومده سراغش من هنوز دارم تو جام دست و پا میزنم:( خیلی هم میخوابم! نمیدونم برای بی حسیه یا مسکنه یا من بی غیرتم
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
مبارکه
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مرسی شیرین عزیزم ❤️ یه سوال دیگه من اصلا نمیدونم چجوری باید بچه عوض کنم:( اصلا متوجه نمیشم کی خیس کرده خودشو
مبارکه هرچقدر بیشتر راه بری و فعالیت کنی دردات کم وکمتر میشه و برعکس استراحت زیاد باعث میشه دردات بیشتر بشه
زخمی که میزنیم دلی که میشکنیم ارزان نیست یک جایی باید بهایش را بپردازیم ... یک وقتی شاید همین نزدیکی ها