حس خیلی خوبیه پنج شنبه دردام شروع شد و رفتم بیمارستان خاتم و سزارین شدم دیروز از بیمارستان اومدیم بیلی روبین خونش ٤ بود رضایت دادیم اومدیم خونه الان مامانم و شوهرم بردنش کودکان مفید آزمایش بده منو نبردن دارم غصه میخورم طفلی نی نیم دعا کنین زردی نداشته باشه خیلی حس عجیبی دارم به هیچ دردی که نمیخورم فقط زاییدم نه شیر دارم نه میتونم بچه تر و خشک کنم دیشب شیر بالا اوورد من فقط نگاش کردم هیچ کاری از دستم بر نیومد خدا رو شکر خونه مامانم هستم میتونین یه کم بهم تجربه بدین؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
سلام سلام تبریک میگم اکثر نی نی ها یکم زردی رو دارن که معمولا تا 2 ماهگی برطرف میشه و آخرین جایی که زردیش از بین میره چشم ها هستن شیر هم قطره شیر افزا بخر که ماده اصلی اون رازیانه هستش و خوبه من استفاده کردم هرچی هم بیشتر بدی نی نی مک بزنه و شیر بخوره شیرت بیشتر میشه بچه تر و خشک کردنم تقریبا همه روی بچه اول همینطور هستن و طبیعیه منم تا 40 روزگی پیش مامانم بودم اینکه شیر بالا آوردم که اکثر بچه ها بعد از شیر خوردن کمی شیر بریده شده یا به اصطلاح پنیرک بالا میارن و فقط بعد از شیر خوردن باد گلوش رو بگیر (آروم بزن پشتش تا ...) خب چی میخوای بدونی عزیزم؟؟؟
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم میشد. (ناپلئون بناپارت)
خیلی سخته با شکم پاره تا بیام از جام بلند بشم بهش برسم شوهرم پا شده بغلش کرده مامانم با شیشه شیر اومده سراغش من هنوز دارم تو جام دست و پا میزنم:( خیلی هم میخوابم! نمیدونم برای بی حسیه یا مسکنه یا من بی غیرتم
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن