2789
عنوان

درددورناف

81 بازدید | 8 پست

سلام دوستان درددورناف وشکم ازچی میتونه باشه باردارنیستم چندباردکتررفتم هی میگن سالمه مشکلی نداری ولی درددورناف خیلی اذیتم میکنه گفتن شاید نافت افتاده پیش یه پیرزنم رفتم جاانداخت ولی هنوز دردش هست لطفاکسی اطلاعاتی داره راهنمایم کنه چیکارکنم😭😭

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
یه وقت اپاندیسته.چون اپاندیس اول دور ناف و ناف درد میگیره بعد میره سمت راست شکم.برو‌حتما دکتر

عزیزم حدودیه ماهه اینطوریم دکترم رفتم ولی نمیدونم چرا میگن سالمه ولی دردش کم نمیشه

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حدودیه ماهه اینطوریم دکترم رفتم ولی نمیدونم چرا میگن سالمه ولی دردش کم نمیشه

ما شمالیا ب این حالت میگیم ناف دَکِتی؛ک باید یه آدم خِبره جاش بندازه من همش همینطوری میشم تا مامانم نافمومیگیره خوب میشم،حتما یه چیز سنگین بلند کردی اینطوری شدی

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
ما شمالیا ب این حالت میگیم ناف دَکِتی؛ک باید یه آدم خِبره جاش بندازه من همش همینطوری میشم تا مامانم ...

عزیزم رفتم پیش یه خانم مسن گفت جاش انداختم یه روزخوب بود دوباره دردش برگشت ینی احتمال داره دوباره افتاده باشه؟

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
عزیزم رفتم پیش یه خانم مسن گفت جاش انداختم یه روزخوب بود دوباره دردش برگشت ینی احتمال داره دوباره اف ...

اگه استراحت نکردی آره؛بعدش باید استراحت کنی شکمتم با یه چی ببندی گرم نگهش داری وسایل سنگین بلندنکن؛من ک انطوری زود خوب میشم انقد عادت کردم ک همون لحظه خوب میشم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
اگه استراحت نکردی آره؛بعدش باید استراحت کنی شکمتم با یه چی ببندی گرم نگهش داری وسایل سنگین بلندنکن؛م ...

باشه عزیزم ممنون ازراهنماییت

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
باشه عزیزم ممنون ازراهنماییت

فدات❤❤❤❤