2777
2789
عنوان

مادرشوهر...😔

246 بازدید | 18 پست

خانوما تروخدا برا مادرشوهرم دعا کنید...بیمارستان هست، ریه هاش خیلی درگیره...تروخدا هرطوری ک میدونید، هرطوری ک بلدید براش دعا کنید...فقط دعا میخاد

هرکی میتونه انجام بده...خدا عزیزاش براش نگه داره❤️

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

درد و بلاش بخوره تو جون مادرشوهر من 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه چقدر میتونه خوب باشه که عروسش این همه نگرانشه چون خوبه الهی که هر چی زودتر از رو تخت بیمارستان بسلامتی بلند شه

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

امیدوارم زودتر خوب شه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عجیبه چقدر میتونه خوب باشه که عروسش این همه نگرانشه چون خوبه الهی که هر چی زودتر از رو تخت بیمارستان ...

قطعا عروسشم خوبه..خوبی 2طرفس

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خانوما دعایی اگر بلدید، راهی اگر بلدید بگید بخونم انجام بدم خوب بشه😭

انشاءالله خوب بشه عزیزم.نگران نباش.براش هررروز 70حمدبخون

خیر قبول ندارم

ماخوبیم.عروس بد...خوب اوکی نشدیم...هی تیکه میندازنن ماهم باید سکوت کنیم .که مثلامامانم میگه حرفی نزنم پسرم ناراحت بشه..دوطرف باید خوب باشن