2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راغب فریبکار

مجرم گرشارضایی 

بیمارازمیلا بهشتی 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

کجا باید برم روزبه بمانی

گریه کن پاشایی

میرم حمیدعسگری

دنیارو نمیخوام محسن یگانه

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

دور آخر محسن چاوشی

شب تولد خلسه

از این منظره وانتوز

فدای سرت وانتوز

نفس تنگی شایع

حصین فاز سنگین

من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️
دور آخر محسن چاوشی شب تولد خلسه از این منظره وانتوز فدای سرت وانتوز نفس تنگی شایع حصین فاز س ...

وسط دعوای روز دست لای موهامو چنگای روت!

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!

هی دل ازمیلادبهشتی 

بمیری ای دل 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
وسط دعوای روز دست لای موهامو چنگای روت!

وسط دعوا یه بوس ، دست لای موها و چنگای روت...

من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️
وسط دعوا یه بوس ، دست لای موها و چنگای روت...

من همش فکر میکردم دعوای روزه😐🚶‍♀️

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
من همش فکر میکردم دعوای روزه😐🚶‍♀️

پیش میاد خب ((: