maral18م مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 1264 عنوان آهنگ غمگین 124 بازدید | 12 پست میشه چندتا آهنگ غمگین معرفی کنید 1399/09/17 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 پس من چی وانتونز ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 راغب فریبکارمجرم گرشارضایی بیمارازمیلا بهشتی زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
جاریتونم5 عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 12636 کجا باید برم روزبه بمانیگریه کن پاشاییمیرم حمیدعسگریدنیارو نمیخوام محسن یگانه جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
0آیسان0 عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 940 آهنگ آدم سنگی امین قباد شدیدا روش قفلی زدم وصف حال 5 سال منه صاحب قبلی کاربری نیستم
ملچ_ملوچ عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2936 بران ببارد میروی نبارد میروی کلا میروی أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
missfatemeeeh عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 443 دور آخر محسن چاوشیشب تولد خلسه از این منظره وانتوز فدای سرت وانتوزنفس تنگی شایع حصین فاز سنگین من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 دور آخر محسن چاوشی شب تولد خلسه از این منظره وانتوز فدای سرت وانتوز نفس تنگی شایع حصین فاز س ... وسط دعوای روز دست لای موهامو چنگای روت! ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 هی دل ازمیلادبهشتی بمیری ای دل زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
missfatemeeeh عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 443 وسط دعوای روز دست لای موهامو چنگای روت! وسط دعوا یه بوس ، دست لای موها و چنگای روت... من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️
fatiammm عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 2612 وسط دعوا یه بوس ، دست لای موها و چنگای روت... من همش فکر میکردم دعوای روزه😐🚶♀️ ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
missfatemeeeh عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 443 من همش فکر میکردم دعوای روزه😐🚶♀️ پیش میاد خب ((: من هیچ وقت دنبالِ بهترین ادم یا بهترین زندگی یا بهترین از هرچیزی نبودم،دنبال چیزی بودم که فقط واسه من بهترین باشه،نه یه مدل خوشگل واسه همه❤️