2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مادرشوهرم میزنه از این نارنجیا اسمش نوروپیده فک کنم. الان کل شهرو گشتیم هیچ جا نداره. حالش داره ب ...

اتفاقعا نوورپید تو داروخونه ها هست راحت پیدا میشه 

شما کدوم شهریین؟؟؟

خدایااااااااا کمکم کن..........
من nph و رگولار میزنم ازادش دونه‌ای ۲۰ تومنه ولی با دفترچه دونه‌ای ۱۰ تومن میشه

شما چن سالته؟؟؟ میشه بگین چن ساله تزیق داریین؟؟ و چ انسولینی میزنیین غیره  nbh???

منم نوورپید و لانتوس میزنم ولیی ی چنرووزی لانتوس نداشتم وپیدام نمیشد تازه ی هفته استnbh میزنم روم تاثیر نداره قندم میره بالا .. تازه دیروز لانتوس پیدداشد خدارو شکر.

شما چن سالته؟؟؟ میشه بگین چن ساله تزیق داریین؟؟ و چ انسولینی میزنیین غیره  nbh??? منم نوورپید ...

من ۱۳ ساله که میزنم و ۳۶ سالمه ان پی اچ و رگولار میزنم من قندم تو طول روز منظمه ولی نمیدونم چرا ناشتام بالاس مثلا شب موقع خواب قندم ۱۱۵ ۱۱۲ میشه ولی صبح ناشتام ۲۰۰ به بالاس حالا چند روز دیکه وقت دارم از دکترم ببینم چی میگه شما چند سالته چند وقته میزنی به نظرتون این لانتوس از  ان پی اچ و رگولار بهترن بعد افت قند نداری قندت منظمه

من ۱۳ ساله که میزنم و ۳۶ سالمه ان پی اچ و رگولار میزنم من قندم تو طول روز منظمه ولی نمیدونم چرا ناشت ...

من ۲۰ سالمه ۵ ساله میزنم 

ساعت ده شب لانتوس ۳۶ واحد میزنم صبحناشتا خودم آزمایشمو میگیرم حدودا زیره ۱۰۰ هست ولی این یه هفتهای ک بجای لانتوس n.. رو میزنم صبح ناشتا قندم ۳۵۰ ۳۴۸ شده خیلی بالاست.

افت قند ندارم خیلی کم پیش میاد فقط طرفای صبح مثلا ۵ یا ۷صبح افت دارم . دوساعت بعده صبحانه آزمایش ۲۰۰ یاا ۲۵۰ بیشتر از این بالا نمیره ولییی این n...  کلا رو تاثیر نداره.

من ۱۳ ساله که میزنم و ۳۶ سالمه ان پی اچ و رگولار میزنم من قندم تو طول روز منظمه ولی نمیدونم چرا ناشت ...

گفتین موقع خواب قندتون ۱۱۲ ایناست خوبه ولی حتما موقع خواب یه چیزی بخورین مثلا ی لیوان شیر با ۴ عدد بیسکوییت ساقه طلایی بخورین بعد بخوابین وواینک میگین ناشتا تون ۲۰۰ ب بالاست فکنم انسولین شبتون رو کم میزنیین .

ب دکترتون بگین ک یه مدت یکی از این انسولینا ینی نوومیکس و لانتوس رو بجای n...براتون تجویز کنن ببینیین ک رو بدنتون تاثیر داره یانه!!!

ب دکترتون بگین ک یه مدت یکی از این انسولینا ینی نوومیکس و لانتوس رو بجای n...براتون تجویز کنن ببینیی ...

نه عشقم انسولین شب رو زیاد میزنم سه نصفه شب که میگیرم ۸۸ ۷۶ اینا هست ولی صبح خیلی بالاس میخوام بهش بگم عوض کنه برام راستی چرا بعضیا میگن اون لانتوس و نوومیکس گرونن واقعا گرونن بعد شما چند میگیرین داروخونه همیشه داره ازش

نه عشقم انسولین شب رو زیاد میزنم سه نصفه شب که میگیرم ۸۸ ۷۶ اینا هست ولی صبح خیلی بالاس میخوام بهش ب ...

سه سال پیش ک نوومیکس میزدم آزاد دونه ای ۳۰ تومن بود الان لانتوس هم آزاد دونهای ۳۰هستش .

ولی با دفترچه ۴ تا لانتوس ۵تا نوورپید میشه ۶۴تومن.البته این تعداد واسه یماه هست.

اما امسال تاجایی ک من خبر دارم نوورپید همیشه تو داروخونه ها هست ولی لانتوس پیدا نمیشه برای همین دکتر بجای لانتوس  n....  رو تجویز میکنه .. منم دوسه روز پیش مجبور شدم رفتم شهره دیگ لانتوس و نوورپید خریدم. هرکاری کردییم  داروخونه دوتا لانتوس آزاد بهمون ندادن.