2777
2789

چقد هزینشه میشه بگی؟

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط ای وی افی هستم نتیجه منفی ولی تجربیات دوستام 

استرس نداشته باش قبلش حتما به خودت برس تقویت کن رحمتو گرم کن بعد انتقالم باز نگران نباش داروهاتو سر وقت مصرف کن  شیر سویابخور خوبه کارای سنگینم انجام‌مده

ان شاءالله موفق باشی و نی نی های سالم وصالح روزیت بشن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
انشالله مامان بشی ممنون از راهنماییت مشکل شما چی بود

فدات عزیزم  ان شاءالله 

اندومتریوز دارم وذخیره تخمک خیلی پایین وبی کیفیت بودن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
فدات عزیزم  ان شاءالله  اندومتریوز دارم وذخیره تخمک خیلی پایین وبی کیفیت بودن

با اندرومتروز نمیشه مگه باردار شد از کجا فهمیدی اندرومتروز داری با عکس رنگی مشخص میشه من لوله هام هیدرو شدن ینی التهاب دارن

با اندرومتروز نمیشه مگه باردار شد از کجا فهمیدی اندرومتروز داری با عکس رنگی مشخص میشه من لوله هام هی ...

اندو نازایی میاره  چون رو ذخیره وکیفیت اثر میزاره من عمل کردم و  ۶۰درصد تخمدان چپم برداشتن قبلش علائم داشتم درد لگن وپریودی دردناک بعد با سی تی اسکن ولاپاراسکوپی فهمیدن .منم  لوله سمت راست کامل مسدود چپم با عکس رنگی ملتهب شد وعفونت گرفت

اندو نازایی میاره  چون رو ذخیره وکیفیت اثر میزاره من عمل کردم و  ۶۰درصد تخمدان چپم برداشتن ...

سلام عزیزم شما رفتین تو سیکال آی وی اف؟

من هم اندو گرید 4 دارم یه بار اسکبروتراپی شدم و یه کیست شکلاتی سوزونده شد ذخیره ام یکه سه تا دیفرلین هر 28 روز باید بزنم 10 روز بعد از آخریش برم دکتر ببینه میشه آی وی اف کرد یا نه

دکترم آل یاسینه بهم قبلش گفت انقدر اوضاعت خرابه که عکس رنگی هم نمیتونم بگیرم

فقط نمیدونم اگه برم و اوکی باشه چه قدر بعدش تخمک میگیره

سلام عزیزم شما رفتین تو سیکال آی وی اف؟ من هم اندو گرید 4 دارم یه بار اسکبروتراپی شدم و یه کیست شکل ...

سلام بله عزیزم رفتم و متاسفانه کیفبت تخمک ها خوب نبود و جتین ها تو مرحله بلاستوسیت از بین رفتن 

ببین شما میخواید از تخمک های خودت استفاده کتی  قبلش حتما پیش چندتا دکتر  دیگه برو سونو  واز کیفیت تخمک هات مطمئن شو وان شاءالله خوب بودن حتما حتما در کنارش داروهای تقویت تخمک استفاده کن 

ولی از من میشنوی وباتوجه به حرف دکترت که گفته وضعیتت زیاد خوب نیست الکی وقت وهزینه ات رو  هدر نده برو دنبال دهنده تخمک این همه امپول ودارو میگیری بعد خدای نکرده جواب نده من این راه رو رفتم جزء ضرر چیزی نداره عزیزم

سلام عزیزم شما رفتین تو سیکال آی وی اف؟ من هم اندو گرید 4 دارم یه بار اسکبروتراپی شدم و یه کیست شکل ...

یادم رفتم بگم عزیزم بع اینکه  دارو گرفتی دکتر بهت میگه بری سونو سایز فولیکولا خوب باشه وتعداد بیشتر از ۶میری برای تخمک کشی وگرنه نه دو دوره دیگه بهت دارو میده باید بری بازم سونو ان شاءالله سایز فولیا بیشتر از ۱۸باشه میری برای تخمک گیری که همون روزم از همسرت ازمایش نیگیرن  و ۳تا ۷روز بعد وضعیت جنینا خوب باشه میگن برای برای انتقال 

سلام بله عزیزم رفتم و متاسفانه کیفبت تخمک ها خوب نبود و جتین ها تو مرحله بلاستوسیت از بین رفتن  ...

ممنونم عزیزم اره خیلی نگرانم ولی اگه تخمک خودم خوب مثنباشخ کلا بی خیال بچه میشم