@______negar______ @نیکی0 چه شده ب خواب عمیق فرو رفته اید
دست یه پسره رو رو کردم فک کنم الان تعلیق شه عذاب وجدان دارم😑😑😑
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون که به من گفت به تو ربطی نداره............. m کریمی رو میگی.......................
نه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
کارخوبی کردی نجاتش دادی پسر الان باید سرکارباسه ن درب در توتاپیک و سایت زنانه
بابا شوخی شوخی جدی شد داشتیم مسخره بازی درمیوردیم یکی اومد نی نی یار تگ کرد🤦♀️🤦♀️🤦♀️