2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
@ایسان234     گلم قشنگم فدات بشم الهی دردت چیه لایک میکنی؟مشکلی داری؟قربونت برم الهی❤

😂😂😂😆😆یا ابلفض پشت این‌کلمات هزاران فحش‌نهفته است

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دردت بجونم الان میام خصوصی😍

😂😂😂✋✋✋

بچه‌ها من اددافیظ

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂✋✋✋ بچه‌ها من اددافیظ

اددافیظ..................................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
😂😂😂✋✋✋ بچه‌ها من اددافیظ

فقط فرناز نی منم میخام‌بیام قربون صدقت برم عشقم خودتو اماده کن 😊😁😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

@هانی_مون  

@بلاگرفته  

@کاپ_کیک_عصبانی  

@nafasبلای۲  

خانومای گرامی دیگ حتی ب شوخیم نباید فحش بدین درحا تعلیق میشید،اع من چقدررسختمه باشماها با ادب صحبت کنم😭😭😭😭

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
فقط فرناز نی منم میخام‌بیام قربون صدقت برم عشقم خودتو اماده کن 😊😁😂

بیا فدام‌بشی😁😁😁

@هانی_مون     @بلاگرفته     @کاپ_کیک_عصبانی     @nafasبلای۲ ...

کلینتونو گیر بندازین و تا جا داره قربون صدقشششش برین 😐

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
@هانی_مون     @بلاگرفته     @کاپ_کیک_عصبانی     @nafasبلای۲ ...

باشه عزیز دلم دیگر با شما به نحو احسن صحبت خواهم کرد فرناز عزیزم🤗

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
😁😂😂😂😂😂😂وای خدانکشتت

😆😆😆😆 راس میگم دیگ این کاربر مسبب این اتفاقه و فقط باید قربون صدقش رف 😂