2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
@ایسان234     ایسان گمشوبیرون نی نی یار تگ میکنما براتا 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂نوووووچ 

فحش دادی ۵۰۰‌تا لایکت میکنم 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قلبمی تو چشامی❤❤❤❤❤

فدای چشات بشم‌من❤

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چیهههععع😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋

در و گوهر نثارت 😬😬😬😬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

در و گوهر نثارت 😬😬😬😬

ب وجودت طلاییت🌷🌷🌷

ایسان تاپیک اخر کلینتون روبخون برای مازده دوقطبی 😂😂😂

@______negar______     برو بخون😑⚡🤣

گفت چی............................نتم ضعیف بالا نمیادتاپیک نی نی یار.......................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
گفت چی............................نتم ضعیف بالا نمیادتاپیک نی نی یار.......................

به دوستاتونم فحش بدید قطع میشید

تو پیوی عیب نداره

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

گفته ب شوخیم بهم فحش ندید،وای من سختمع ب توبگم عزیزم یا ب ایسان بگم گلم یا ب کاپ کیک بگم فدات شم😂😂😂😂😂اینا ازصدتافحش بدتره

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌