2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
عاهاندع/ برو خصوصی باز بگو ب نی نی یارا/

چند بار بگم خاهر به حرفم گوش نکردن 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
هن؟

برقی امور فنی هستی/

بدع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگیییی وییی فرنااااااز ویییی   خدایاااااا    برقی جلسه ای تشریف دارن   /

وای لعنت بهت😂😂😂😂😂😂😂برقی جلسه ای عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂هررررچی بهش میگفتیم برو بیرون نمیرفت مبگف راجب من حرف نیزنید نمیرم ایسان تاپیک حدید زد بازم اومد،نسرین میگف بیه👍عضومون شو دوقطبی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
 فقط جای کلینتون خالیه...................................................................... &n ...

اره تگش کن بع عنوان برقی با ادب و پر ادعا جمعمون تکمیل میشع 😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
یکی دیگرو استخدام کنین پیشولی جونم کارت عضویتمو صادر کرد برقی جاذابم من نباشم کی میخاد برقی خوشگل نص ...

باشه برقی جذاب...............................................حالا کو کارتت.................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

خب سلام با این اومدم😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
باشه برقی جذاب...............................................حالا کو کارتت.......................... ...

کارتم تو اون یکی تاپیکه اینجا نمیشه گذاشت چون لو میریم 😁

سایت اپلو درست شه کار بقیه میرسه😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
وای لعنت بهت😂😂😂😂😂😂😂برقی جلسه ای عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂هررررچی بهش میگفتیم برو بیرون نمیرفت ...

عاااای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عه فرزندم اومدی کجا بودی این وقت ظهر 😡

تو کلاس انلاین مامی☹

الانم وسط کلاسم فقط نمدونم چرا سر از نی نی سایت در اوردم😛🤷🏻‍♀️😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
چشم عاقایی تونبودی اعصابم خراب شد خو😔😔😔😔

نشه ک   

بیا بریم با هم اون پشت اعصابت بیاد سرجاش  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/