2777
2789
عنوان

سردرد

43 بازدید | 5 پست

راهکار ؟ سمت چپ سر بیشتر اطراف چشمم درد میکنه یه مفنامیک خوردم خوب نشدم مسکن دیگه ای ندارم  

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببند با یه روسری 

گوشی دستت نگیر 

چشماتو ببند فقط 

با دستتم ماساژ بده

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

گوشی رو بذار کنار و بخواب

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببند با یه روسری  گوشی دستت نگیر  چشماتو ببند فقط  با دستتم ماساژ بده

انجام دادم خوب نشد کلافه شدم😳

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
انجام دادم خوب نشد کلافه شدم😳

من یبار یه سردرد وحشتناااک داشتم در حدی ک چشمام باز نمیشد از درد 

خالم قلنج ها کمر و گردنمو شکوند حالم خوب شد کلا 

با اینک فک میکردم تاثیری نخواهد داشت

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

من یه زمانی سردرد های طولانی داشتم و مدت زیادی بود که به شدت اذیت میشدم تا برای پیدا کردن مشکل اصلی رفتم پیش دکتر زاهد ملک محمدی ایشون با انجام چند آزمایش به من نشون داد که مشکل خاصی نداشتم و خیلی سریع با چند تا دارو منو به بهبودی رسوندن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز