2777
2789
من تو عقدم هنو میخاستم حدودا هزینش رو بدونم ک ای وی اف کنم دوقلو بزارم😍

انشالله طبیعی بچه دار میشی اونم دوقلو ای وی اف عوارض داره ما ها مجبوریم ولی ۶مون اول که ازدواج کردی اقدام کن بعدا سخت میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری نی حتما دوقلو شه برامنم دوتا بود هفته ۶ یکیش سقط شد هزینه و دردسرش زیاده و ریسک سقط دوقلو ...

گل صحرا بعدا خدای نکرده منفی شد ضرر نداره دوباره میتونم طبیعی اقدام کنم 

خدا حفظ کنه بچه تو خیلی مراحل داره ؟بدنم ضعیف دربرابر امپولاش تاب میارم ؟

روز ۳ پریودی میری اگه مشکلی تو رحم و تخمدان و ازمایشات و عکس رنگیت نباشه دارو تحریک تخمک میگیری تا دو هفته بعد ک تعداد تخمکات زیاد شه بعد عمل میشی تخمکارو میگیرن از شوهرتم نمونه اسپرم بت وقت انتقال میدن اگه تخمکات زیاد باشه هایپر میشی یکی دو ماه بعد وقت انتقال میدن اگه نه ک زودتر میری انتقال میدن جنینارو رحمت چند ساعت میمونی بعدم مرخص تا دو هفته بعد ازمایش میدی

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
روز ۳ پریودی میری اگه مشکلی تو رحم و تخمدان و ازمایشات و عکس رنگیت نباشه دارو تحریک تخمک میگیری تا د ...

هایپر چیه ؟

ببخشید این یه دونه رم ج بده عمل تخمک کشی سخته ؟؟

نذرو نیاز کردی  قبلش چی بود

زیارت عاشورا خیلی میخوندم

قبل بارداری سفره حضرت رقیه انداختم عهد کردم تا همیشه بندازم الان چند ساله میندازم

تزدیک ۱۴هزار صلواتم تو طول بارداریم فرستادم

یه گوسفندم نذر خانم ام البنین کردم عالی یود

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

کجا تحت درمان هستین؟

کدوم شهر چه مرکزی 

میشه اینارم بگین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
کجا تحت درمان هستین؟ کدوم شهر چه مرکزی  میشه اینارم بگین

من شهر خودمون هستم شهرمو نمیگم شناسایی نشم ولی شهر خودمون ای وی اف نمیکنه میگه طبیعی اقدام کن فعلا ای وی اف نکن ولی من دلم میخواد ای وی اف کنم چون لوله هام التهاب داره