2777
2789
عنوان

کسی میدونه چرا ؟

51 بازدید | 10 پست

عشقم یه چندوقته یه سوالایی میپرسه که موندم باید چی بگم .

مثلا میگه تا حالا شده تو دلت بخوای با همجنست س.... کنی .

یا میگه فیلم ؟؟ دیدی 

..

عکس چی 

و بخوای ببینی چی سرچ میزنی .

اینجور سوالا . چکارکنم .؟

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

کات کن میخواد سر بحثو باز کنه😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگ بگو تامنم بگم . 

بگو میخوام نگی ببین ازش بگو میشه حرفتو مستقیم بگی وقتی گفت قهوه ای تیرش کن و بلاک فقط قصدش همونه که میدونی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
بگو میخوام نگی ببین ازش بگو میشه حرفتو مستقیم بگی وقتی گفت قهوه ای تیرش کن و بلاک فقط قصدش همونه که ...

منظورت قصدش اینه با من ..... اره؟ 

منظورت قصدش اینه با من ..... اره؟ 

اره دیگه میخواد مزه دهنتو بچشه اول که پایه ای یا نه

اره دیگه میخواد مزه دهنتو بچشه اول که پایه ای یا نه

مرسی . متوجه شدم اره همینه