2777
2789
عنوان

آناشید حسینی 😕با پویان مختاری😳

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 175 پست
وای منم خیلی شوکه شدم اخه کار ب حجابش ندارم ولی اناشید یجور خودشو باشخصیت نشون میداد ک الان یهو رفت ...

عزیزم ادمای عادی ام اینجوری شدن طرف طلاق میگیره چتد ماه ازدکاج میکنه دوباره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم پسر سفیر بود البته نه پویان

پسرسفیرم همچین ادم مهمی نیست باباش با پول بیت المال براش عروسی چندصد میلیاردی گرفت در واقع همشون دزدن 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
مگس رو ... میشینه  همچین ادم خاصیم نیست هرچی داره از تیغیدن این و اون داره الانم بخاطر ۵۰ میلی ...

اون شوهر کارخونه داررو از کجا فهمیدی؟ من ندیده بودم هیچ جا، این پنجاه میلیارد چی؟ 

خیلی اطلاعاتت کامله👌

بچه ها دروغه باور نکنید پویان مختاری سایت شرطبندی داره و هراز گاهی ازین داستانا میسازه برای درآمد ب ...

این داستانا چه ربطی به سایت شرطبندی داره؟ وقتی میگه با ریحانه پارسام مردم بخاطر همین خبر میرن یهو تو سایت شرطبندی؟ 🤔 ربطشو متوجه نشدم🙄

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش
حالا چرا یعالم دختر خونه خراب کن بیحجاب ودیدی یا اینستا لختایی ک بغل تخت وایسادن عکس میدن از اونا مت ...

😑فکن یه خانم که میره روضه سخنرانی میکنه 

همه قبولش دارن و مداحی میکنه همه پشت سرش قسم میخورن .زندگی وشوهر بچه داره .مثلن خیر سرش 

الگی جامعه هست هی میگه حجاب کنی و فلان کنین .بعدن بفهمی 😑😑😑😑دوس پسر داره

دقیقن همچین چیزی در نزدیکیمون رخ داد .که پرام ریخت😂😂😂😂😂خبرش پخش شد.حالا اینم از آناشید

حال بهم زنن .مثلن الگی جامعه هستن ولی زیر آبی میرن 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😑فکن یه خانم که میره روضه سخنرانی میکنه  همه قبولش دارن و مداحی میکنه همه پشت سرش قسم میخورن ...

ما هم همسایه داریم بیحجابه هرروز میره سر کوچه وایمیسه با یکی  دلیل نمیشه بگیم همشون یدن یا خوبن شما هم کسیو دیگه الگو قرار نده😆

اون شوهر کارخونه داررو از کجا فهمیدی؟ من ندیده بودم هیچ جا، این پنجاه میلیارد چی؟  خیلی اطلاعا ...

ی پیج افشاگری دارم از اونجا میخونم

قشنگ دست همه اینارو رو میکنه 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤