2777
2789
عنوان

سونوگراف مرد زیاد دیده عادی شده براش،برای شما چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 155 پست
هیچکس خوشش نمیاد بعضی وقتا مجبور میشی من تو اتاق عمل بودم  میخواستم سزارین کنم پرستار میخواست س ...

حالا من چی بگم موقع زایمانم فقط دکترم و یه پرستار خانوم بودن بقیه مرد😓😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی حالت خوبه 

زایمان طبیعی تا حالا دیدی 

تو بیمارستان شریعتی تهران بخش اورژانس زنان  اونایی که زایمان طبیعی میکنن قشنگ ردیف میچینن تو اتاق که صدمورد ادم هست از سقطی بگیر تا  خانومای باردار که لکه بینی دارن وزایمان طبیعی 

خانوما پاهاشو باز کردن لخت مادرزاد  پرستار و دکتر مرد میاد تو پرستارای خانوم دستشو هی میکنن هی میگن زور بزن داد نزن جلو چشم همون اقایون طرف زایمان میکنه 

بعد تو میگی سونو گراف مرد 

یه وقتایی هست 

شهرت کوچیکه

بیمت معمولیه

تامین اجتماعی یه مرکز داره که اونجا یه دکتره اونم مرد...

وضع مالیت خوب نیس بری خصوصی

درد داری...

سرطان داری...

مجبوری بری....

بری ماما گرافی بری سونو گرافی....

پیش مرد....

خیلیم معتقدی ولی چاره نداری....

متاسفانه فوت کرد...

کاش بعضی وقتا اول همه جانبه بسنجیم بعد دیگران رو مورد قضاوت قرار بدیم...

من قضاوتش کردم و پشیمونم....

با توجه به امضات مگه اونا نمیگن ؟

یه کلیپ از محمدعلی طاهری ببین.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
بله منم‌همینطور ولی واقعا چون کارشون خوب بود رفتم هیچ عمدیتی هم درکار نبود  ناراحت شدم از متن ...

خب آدم چه کار کنه این طوری میگن آدم عذاب وجدان میگیره😐

من تو اتاق عمل بودم دانشجوییم بعد یه سری زنا میومدن جراحی زیبایی سینه دکتر مرد و بقیه دانشجوهاشم همه دورش بودن نگاه میکردن چطوری رو سینه زنه علامت میزنه زنه هم بیدار بود اون لحظه ها ولی خب چه کار میشه کرد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بله منم‌همینطور ولی واقعا چون کارشون خوب بود رفتم هیچ عمدیتی هم درکار نبود  ناراحت شدم از متن ...

منم تمام سونوهای بارداریمو پیش سونوگراف مرد میرفتم

چقدر بعضیا ذهنشون بیماره‌....تهوع گرفتم

والا من رفتم پیش زن گفت دوتا کیست داری بزرگ در حال ترکیدن واژینالم بود رفتم پیش مرد گفت کی گفته کیسته ۶هفته بارداری قلبشم میزد جوون هم بود به شوهرمم گفت برو بیرون منشی زن هم پیشش بود حالا چی شد منو خورد اتفاقا تشخیصش ۲۰

خب شاید آقا کارش بهتر باشه دلیل نداره بگیم‌طرف عمدا میره پیش دکتر مرد اصل متن استارتر توهین و تهمته

نمیدونم حرف شما هم درسته من خودم یه بار رفتم سونو شیکمی اقا بود مجبوری سونو دادم اصلا نگاه نکرد چشمم بهش بود چی بگم ولی تا مجبور نشم نمیرم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
منم اورژانسی رفتم ،سونوگراف مرد بود واژینال هم سونو کرد همینطوری برخورد کردن تازه دکتر گفت همراه هم ...

منم قبل از اینکه این اتفاق برام بیوفته پیش مرد میرفتم اصلا مهم نبود چقد هم مرد شریفی بود البته واژینال ک نه چون اونو پیش زن هم میرم انقد میلرزم که ابروم میره 

ولی یکبار رفتم پیش یه مرد ک دستشو گذاشت رو پام دیگه هیچ وقت نمیرم اگه بمیرم هم پیش مرد سونوگرافی مگه همون سونو اولی ک میدونم مرد شریفیه ولی از اونم بدم اومده با کار ابن مرده وای پقد حس بدیه حس تجاوزه مخصوصا زن باردار 😭😭😭😭😭

امید زندگیم دوقلوهام😍 
حالا من چی بگم موقع زایمانم فقط دکترم و یه پرستار خانوم بودن بقیه مرد😓😓😓😓

بخدا جدی چندماه بعد زایمانم افسرده بودم همش بیمارستان یادم می اومد همش پسرمو نگا میکردم میگفتم تقصیر اینه از بس افسرده بودم خاک تو سرم من بچمو بدنیا اوردم ازش طلبکارم بودم

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...