2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2734 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل درحد یکی دوبار ولی الان چندساله هیییچی نبوده ونیست شایدهرازگاهی مجبورش کرده وتوشرایطی قرارش دا ...

ببخشید آخه چرا دوستتون اینکار و کرده

مگه مثل برادرش نبوده😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

خاک تو سر دوستت،حقشه آبروش در سطح کشور بره

گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجب‏‌تر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...

اون دوستت از هرجا برگرده به نفع خودشه این مردک بیشعور هم زر مفت زده مگه شهر هرته دوستت رو کرده ابزار سو استفاده هیچ غلطی نمیتونه بکنه یه بار جوابش کنه و بعد اونم هیچ حرف و رابطه ای برقرار نکنه

به دوستت بگو به شوهر خواهرش بگه که حتما به همه بگو اگه نگی خودم میگم ببین چجور خودشو خیس کنه ترس نداره بگو کسی هم فهمید بگه بهم تجاوز میکرده همین

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
کدوم برادر با خواهر رابطه داره که دوستت بجای برادرش..... بعدشم اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه چون گند می ...

من احساس میکنم دروغه😒

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
توبه فایده ندارد ، با این کارش خواهرش و شوهر خواهرش به هم حرام شدن

یعنی چی

گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجب‏‌تر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...
خانواده ها چه غلطی میکنن با تربیت بچه هاشون اخه خدایا.... اون خواهر بعدا بفهمه نابود میشه دیگه بچه د ...

ده سال واقعا بچه ونادان بوده احتمالا داماده انقد باهاش ور رفته احساسشو برانگیخته...

واقعا تف ب تربیت غلط

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من اول گزارش زدم بعد پست گذاشتم😆

شیر مادرت حلالت😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه صلوات مهمونم می کنید؟ هر کی فرستاد لایک کنه براش دعا کنم

02/3/2۰میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا02/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 02/09/1۷ خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 02/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 02/9/3۰ خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻02/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۲/۱۰/۰۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔 این امضا به اذن خدا در اسفند ۱۴۰۳ تغییر کرد خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا☘️💚 دوس داشتین یه صلوات مهمونم کنید و دعا کنین نی نیم سالم بیاد بغلم😍🙏🏻