2777
2789
عنوان

هدف💪🏃‍♀️🏃‍♂️

181 بازدید | 15 پست

سلام به همگی 

این تاپیک برای همه نی نی سایتی هاست ..برای رسیدن به اهدافمون .بیاین هر روز اینجا بگیم برا رسیدن به اهدافمون چیکار میکنیم و چقدر بهشون وفاداریم ودر رسیدن بهشون به هم کمک کنیم ..

من سال دیگه آزمون وکالت دارم و قرار هر روز اینجا از کارایی که برای رسیدن به هدفم میکنم بگم ..

شما هم بیاین از بیان اهداف خیرتون نترسین ، ناامید نشین و براش بجنگین هر هدف خیری اینجا قابل بیان کاری ، درسی ، حتی خرید یه لباس یا حتی تور کردن دختر یا پسر مورد علاقه😉..بیاین اینجا به هم کمک کنیم و همدیگه رو تشویق کنیم و وقتی کسی به هدفش رسید اعلام کنه تا بقیه هم انرژی بگیرن .

برای هم دعا کنیم و اگه تونستیم راهنمایی کنیم .

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل 

که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کردم سوالیه🤦‍♀️ تو میتونی باربی خانوووم 😍

مرررسیییی😄😄😄💋💋💋

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

دارم وکیل میشم و امروز ۴ساعت و ۵۷ دقیقه با کرنومتر برای رسیدن بهش تلاش کردم .

آیین دادرسی مدنی مبحث ادله رو خوندم .یه کم هم موند برا فردا .

خدایا شکرت 👩‍💼

دارم وکیل میشم و امروز ۷ساعت و۱۵ برای رسیدن بهش تلاش کردم  ..

آیین دادرسی مدنی ادامه مبحث ادله و واخواهی و تجدید نظر خواهی ..یکم از تجدید نظر موند برای فردا 

خدایا شکرت 👩‍💼