2777
2789
عنوان

سوزش دست و پا

4297 بازدید | 16 پست

سلام یهویی تو تموم بدنم احساس سوزش پیدا میکنم مخصوصا دست و پام و وقتی میخارونمش سوزشش چن برابر میشه و اگه دست کاریش نکنم ده دیقه میکشه اثرش بره و در این زمان دست و پام ب شدت قرمز میشه میشه کسی میدونه دلیلش چیه از دکتر هم میپرسم جواب سر بالا میده بهم کسی بوده ابنجا ک این مشکلو داشته باشه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

حساسیت فصلیه فک کنم 

چند تا دکتر رفتم هر کدوم ی چیزی میگن یکی میگ افسردگیه یکی میگ حساسیته یکی میگ دیابته روحیم کلا ب هم ریخته

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خوب شدی؟

نه والا الانم همینجوریم نکنه شمام مثل منی

نه والا الانم همینجوریم نکنه شمام مثل منی

ینی خوب نشدی ؟ علائم دیگه چی داری؟

منکه نابودم هم درد دارم هم سوزش دکترام ک کم میارن میگن عصبیه و فیبرومیالژیاست و ...

الانم درد شدید زیر شکم دارم سونو دادم هم کبد چرب دارم هم کبدم بزرگ شده هم سنگ ریزه کلیه دارم هم فیبروم  

این سری هم تو پریود بیچاره شدم دردایی کشیدم فک نکنم کسی موقع زایمان هم کشیده باشه ، نصف شب از خواب می پرم از درد نمیتونم تکون بخورم نفسم میخواد قطع بشه، الانم روز 4 پریود همون سمت چپ شکم هم میسوزه هم تیر میکشه میزنه تو لگن، دکتر زنان هم میگه مال فیبروم نیس خیلی کوچکه دیگ دارم روانی میشم دعا کن یه فرجی بشه  

میگم کبد بررسی کردی؟ چربی خون لب مرزی یا کبد چرب نداری؟ ازین علائم میدنا، من دوستم هم علائم کبد چربش فقط بدن درد بود و سوزش بدن، مخصوصا اگه خارش داری احتمالش هست، چی شد ک اینطوری شدی؟ مثلا بعد رژیمی چیزی بود؟

ینی خوب نشدی ؟ علائم دیگه چی داری؟ منکه نابودم هم درد دارم هم سوزش دکترام ک کم میارن میگن عصبیه و ف ...

نه من ی دفعه ای اینجوری شدم صورتم اینا میسوزه اگه بخارونمش یا دست بزنم بدتر میشه سوزشش باید بیخیالش بشم تا خودش اروم شه و تو اون زمان ب شدت دست و پام قرمز میشه یعنی ی جوری میسوزه ک ارزو میکنم بمیرم ولی این سوزش بدن رو نکشم😔😔😔

نه من ی دفعه ای اینجوری شدم صورتم اینا میسوزه اگه بخارونمش یا دست بزنم بدتر میشه سوزشش باید بیخیالش ...

دور از جون، ببین برو کبدت رو بررسی کن بعد ممکنه مشکل هورمونی هم باشه پریودات منظمن؟ لکه بینی خونریزی شدید درد شدید نداری؟

دور از جون، ببین برو کبدت رو بررسی کن بعد ممکنه مشکل هورمونی هم باشه پریودات منظمن؟ لکه بینی خونریزی ...

لکه بینی دارم تا روز ۱۲ اینا

پس دکتر زنان برو شاید اختلال هورمونی باشه، ایشالا هر چ زودتر خوب بشی برا منم دعا کن

چشم عزیزم انشاءالله مشکل شمام حل میشه

عزیزم سوزش دست وپاتون خوب شد؟

سلام عزیزم نه والا هنوزم گاهی اوقات اینجوری میشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز