2777
2789
عنوان

خدا هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 40 پست
از تهه دلم آزرو میکنم روزی بشه همه ی آدما حیوونارو دوست داشته باشن و بهشون محبت کنن نمیدونم شاید تو ...

اره یه همچین چیزیم شنیدم ک هر کدوم انسان ها میشن ی حیوانی توی دنیای بعدی و دوباره میان توی دنیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فشارم افتاد وقتی دیدم

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

من تو بچگی و نوجوونی خیلی آزار دیدم

خودتو خسته نکن

همه شون سر و مر و گنده ن

گیرم خدا تنبیه شون کنه روح شکسته ی من ترمیم میشه؟! 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
میدونی بدترین بدبختی چیه ک نظام جمهوری به اصطلاح اسلامی حیوان براش نجس و عوضی و کثیفه حتی یه تشویق ن ...

نخیرررر حالا برفرض حیوان نجس باشه منظور اینه ک تو رخت خوابت نبر کی گفته هر کی هر گوهی دلش خواست بخوره چون سگ نجسه چرا قیمه ها رو میریزین تو ماستا

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
میدونی بدترین بدبختی چیه ک نظام جمهوری به اصطلاح اسلامی حیوان براش نجس و عوضی و کثیفه حتی یه تشویق ن ...

حواست هست چی داری میگی، اولا اسلام مهربانی با حیوانات رو توصیه کرده و ثواب داره

بحث نجاست و پاکی جداست

ما حیوانات رو دوست داریم، جایگاه سگ تو خونه تو اتاق انسان نیست محل نگهداریش دوراز محل زندگی انسانه

نخیرررر حالا برفرض حیوان نجس باشه منظور اینه ک تو رخت خوابت نبر کی گفته هر کی هر گوهی دلش خواست بخور ...

وای حالم بده اصلا وای نمیتونم تصور کنم کسی انقدر پس فطرت باشه

ببین آه یا دعای این حیوون های بی زبون انقدر گیراست.من بخدا براشون غذا میذارم‌شوهرم میبره میریزه واسشون چندتاشونو از توله بودنشون بزرگ کردیم باهمین غذاهام

ماشین شوهرمو میبینن میدوان میان میدونن غذا اورده براشون.

من کامل ندیدم یعنی اصلا ندیدم فقط اولش بعد کامنت ها رو کخواندم دیگه بقبشو ندیدم

من یادم میاد گریه م میگیره

نصفه دیدم

قانون باید پسره رو ببنده ب زمین با موتور هی ردشه تا بمیره  

اخه بعضی ها حتی اندازه حیوون هم نیست کسی که به بچه خودش مشروب بده و مواد مخدر بده فیلمشم پخش کنه یعن ...

آخ آخه اونو نگو که من وقتی دیدم تا چند روز سر درد داشتم آخه من یه پسر کوچیک دارم‌.نمیدونید چه حالی شدم

حواست هست چی داری میگی، اولا اسلام مهربانی با حیوانات رو توصیه کرده و ثواب داره بحث نجاست و پاکی جد ...

من خود اسلام رو نگفتم من خودم نماز میخوانم 

من خود حکومت جمهوری به اصطلاح رو گفتم....

خود شهرداری وقتی خیلی جاها شنیده میشا ک سگ کشی میکنه دیگه براش خیلی مهمه ک مردم چکار میکنن باهاشون؟؟؟؟

وای حالم بده اصلا وای نمیتونم تصور کنم کسی انقدر پس فطرت باشه

اینا مریض روانی ان سادیسم دارن دستشون ب آدما نمیرسه میرن سراغ این زبونبسته ها  سگ بیچاره چ گناهی کرده بود