2777
2789
عنوان

میخوام دوماه ازمایشی تغییر کنم

580 بازدید | 29 پست

به خودم برسم به زندگیم شوهرم بچه ام  یه تغییر اساسی میدونم سخته اما بخوام  میشه اگه رو اعصابم پا نزارن میخوام شروع کنم فقط و فقط به خودمو همسری فک کنم از این پس کنایه هاشو با لبخند و سکوت جواب بدم نظرتون میخوام همونی که همسری میخواد باشم یه زن هات سخته میدونم اما نمیدونم اول از کجا شروع کنم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز به مشاور رایگان بهزیستی زنگ زدم کلی حرف زدم انگار سبک شدم کلی درد دل کردم کلی راهنمایی کرد خیل ...

دو ماه؟؟؟؟؟؟من دو ساعت هم نمیتونم 

بخدا ساکت اروم نشستم کاری هم به کسی ندارم یه تیکه ای حرفی چیزی میزنه که من حواب بدم اونم زرت قهر میکنه میگه تقصیر توا 

خستم کرده اعصابمو ساییده اگه بچه نداشتم بخدا طلاق میگرفتم 

دم به دقیقه قهره مثل دخترای چهارده ساله ناز میکنه 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
دقیقا من توام با تو منی

عزیزم هرجا خسته شدی برگرد و این تاپیکت رو بخون و میدونم موفق میشی

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

قرار دوماه فقط سکوت کنم چون مبادا حرفی بزنم بهش بربخوره قهر کنه قرار دوماه فقط لبخند بزنم اگه ناراحت شدم  برم حموم زیر دوش آب یه دل سیر گریه کنم اینارو مشاور نگفته هااا خودم تصمیم گرفتم برا خودم 

قرار از این به بعد با عشق اشپزی کنم بعداز ده سال افسردگی از ته دل بخندم بزن خرید  لباس نو نیاز دارم اوه ه. ه کرونا لعنتی.  نمیشه ارایشگاه رفت فردا تو خونه ابرو هامو رنگ میگم اصلاح میکنم لباس نو میپوشم پر انرژی آواز میخونم همه رو عزیزم صدا میکنم میدونم همه تو خونه تعجب میکنن اما مهم اینه بدونن من شروع کردم 

2790
2778
2791
2779
2792