2777
2789
عنوان

عمه شوهرم گف...😔😢😭😭😭

717 بازدید | 25 پست

سرطان داره موهاش ریخته منم موهام بلنده دیروز گف چی میشه نصف موهای اینو بدن من بزارم سرم... دلم گرفته از دیروز آدم خوب و مهربونی هس بچه کوچیک داره چن روز دیگه عمل داره براش دعا کنین خدا سلامتی بده براش صلوات بفرستین همه تون حاجت روا بشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخي الهي خدا شفاش بده برا منم دعا كنين خدا حاجتمو بده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

منم همین الان از پیش مریض سرطانی اومدم دلم داره میترکه...زن به خوشتیپی و خوش پوشی این نداریم تو خانواده حالا دیدمش مثل چوب خشک شده و موهاش ریخته جیگرم کبابه.یه بچه یکساله داره.دعا کنید واسش😭😭😭

عزیزم سرطان مو رو نمیریزه  داروهای درمان سرطان  مو میریزه 

انشا الله سریع خوب میشه مادر منم ۳۷ سالشه ۴ سال پیش داشت شکر خدا  خوبه شده دعا کن برنگرده

زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست🌐