2789
عنوان

مادرا بیاید،🥺

70 بازدید | 13 پست

برای آینده بچتون چه سرمایه گذاری کردید؟ چه کلاسی گذاشتید یا میخواهید بزارید؟ چه فن و حرفه ای بهش یاد میدید ، تا چشم به هم بزنیم این وروجک ها شدن یه آقا و خانم برای خودشون آیا میتونن استقلال مالی و فکری داشته باشن ، من که به مدرسه امیدی ندارم آموزش پرورش غلط ،کنکور ، شماها چکار میکنید برای بچه هاتون ،ویا افراد موفقی که دراطرافتون دیدید چه کردن؟

منو خواهرم داریم تولیدی میزنیم تصمیم گرفتیم پسرمو بیاریم دم دست خودمون فعلا 18 ماهشه😆 اخه همش پارچه میبره میزاره زیر چرخ وانمود میکنه خیاطی میکنه
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به سلامتی وووی خوشگل خاله خیاط شده

خودم لیسانس دارم درسشوباید  بخونه ولی صدردصد یه حرفه هم باید بلد باشه

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
پیانوکار میکنن  شنا هم خوب بودن میتونستن مربی شنا بشن در کل می‌خواستیم بزرگ شدن سرسون با این ...

اره خیلی خوبه منم دوست دارم سرگرم باشن ، من اسکیت فرستادم تخصصی و طراحی ، مدرک شنا رو گرفتن ؟

موفق باشن آره پسر بزرگم مقام کشوری هم آورد ولی کوچیکه تا سنش مجاز شد کرونا اومد

خیلی خوبه موفق باشه من خیلی به فکر آینده بچه هامم هرشب بهش فکر میکنم بچه بزرگم هشت سالشه

خیلی خوبه موفق باشه من خیلی به فکر آینده بچه هامم هرشب بهش فکر میکنم بچه بزرگم هشت سالشه

از الان ذهنتو در گیر نکن یکم بزرگتر بشن ببینیم خودشون به چی علاقه دارن کدومشون میکنیم راه رو پیدا کنن