2777
2789
عنوان

قد ۱۶۰ با وزن پنجاه خوبه یا کمه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 32 پست

من قدم ۱۶۰ هست وزنم ۶۹ همه بهم میگن قیافه ام خوبه . ن چاقم ن لاغر . ولی هر وقت ۶۰ میشم همه بهم میگن بد لباس میشی . قیافه ام زار میزنه 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سن زیر ۲۰باشه خوبه اگه بالای ۲۰هستی دو سه کیلو اضافه کن تا بری روی وزن طبیعی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
161هستم با۶۴کیلووزن آرزومه بشم۴۸

نه خیلی کم میشه فکر کنم چند کیلوام بیشتر بشه بهتره

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
من قدم ۱۷۳ وزنم ۶۵ خوبه؟؟

اره 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من وزنمو کردم ۵۴ خیلی بهتر شدم ۵۰ بودم لاغر بودم

ممنونم منم فکر کنم چند کیلو بیشتر کنم بهتر باشه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
من قدم ۱۶۰ هست وزنم ۶۹ همه بهم میگن قیافه ام خوبه . ن چاقم ن لاغر . ولی هر وقت ۶۰ میشم همه بهم میگن ...

😕😕😕

عالی خوشبحالت ،من ۱۶۰ وزن ۷۵😭😭😭 البته توی بارداری چاق شدم ،آرزومههههههههه ۵۰ بشم

من بچه ندارم شاید بعدا چاق بشم😕😕😕

بچه داری؟ از وزنت راضی؟ من قبل از بچه دار شدنم ۵۰بودم الان ۶۰شدم دوست دارم لاغرتر بشم،،،هم قد شمام

نه من مجرد هستم😅😅

ولی آره راضیم خدا روشکر هیکلم خیلی خوب،

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷