2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 31 پست
نه همه دلشون میخان لاغر شن فقط من دلم میخاد تو تایپکا همه فک میکنن من خُلم😂😂😂😂

😐😐😐😐😐😐

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
[QUOTE=167487463]منم دلم میخاد چاق بشم🥺[/QUOTEمن یکم استرس و سختی هم کشیدم تو دوران عقد صورتم شده پ ...

حرص نخور گلم دقیق بگو قد و وزنت چنده

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه خو دلم میخاد

تو خوشی زده زیر دلت

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اره لاغری باید چاق شیم🥺

نمیتونم بخورم چیزی اصلا 

شاید بخورم چاق بشم 

میل ندارم اصلا 

مثلا تا ساعت ۱.۲میخوابم تا نصف شبم بیدار 

بعد ظهر بیدار میشم صبحونه ناهارو یکی میکنم یه ذره میخورم تا شام 

کلا معدم احساس میکنم کوچیک شده

فقط خدا ⁦❤️⁩
نمیتونم بخورم چیزی اصلا  شاید بخورم چاق بشم  میل ندارم اصلا  مثلا تا ساعت ۱.۲میخوا ...

منم اشتها ندارم

نیمدونم باید چیکار کرد

تپل بودن بیشتر به بغصیا میاد مخصوصا کسایی که لاغرن میخان چاق شن

تپل بودن بیشتر به بغصیا میاد مخصوصا کسایی که لاغرن میخان چاق شن

من قبلاً قبل ازدواج چاق بودم چاق ک نه تو پر بودم خیلی بهم میاد خیلی قشنگ میشم همه میگن خیلی خوب بودی 

اما لامصب انگار طلسم شده چند ساله الان لاغرم دارم میمیرم از لاغری

فقط خدا ⁦❤️⁩
من قبلاً قبل ازدواج چاق بودم چاق ک نه تو پر بودم خیلی بهم میاد خیلی قشنگ میشم همه میگن خیلی خوب بودی ...

منم چاق بودم بخاطر کیستم لاغر کردم البته اول هم خودم خودمو چاق کرده بودم

منم چاق بودم بخاطر کیستم لاغر کردم البته اول هم خودم خودمو چاق کرده بودم

من اون موقع ها شوهر احمقم تو زندگیم نبود حرصم نمی‌داد 

قشنک باشگاه میرفنم حرصم نمی‌خوردم

نامزدی سختی داشتم همش جنگ و دعوا بخاطر همین آب شدم کلا

حالا دیگه اصلا تغییر نمیکنم 

زده به سرم دکتری چیزی برم

فقط خدا ⁦❤️⁩
من اون موقع ها شوهر احمقم تو زندگیم نبود حرصم نمی‌داد  قشنک باشگاه میرفنم حرصم نمی‌خوردم نامز ...

اره برو من رفنه بودم دکتر چاق شدم