2777
2789
عنوان

فارکس

494 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من به خاطر شرایط زندگیم و خانوادگیم که دختر تو همه چیز محدوده و میخوام واسه خودم مستقل بشم چون تو همه چیز محدودم کردن و تنها راهی که دارم شرکت تو بورسه و تازگیا با فارکس اشنا شدم دوستان کسی تو فارکس سود کرده چه جور بازاریه و نظرتون در مورد دوزه های مجازی چیه و چه استادی رو پیشنهاد میدین در این زمینه و با چه عددی شروع کنیم تو بازار بورس؟ 

منم تو فکرشم میخوام شروع کنم..اول از بورس شروع کن برو سایت فراچارت کلی کتاب و ویدیوی آموزشی رایگان هست و همونا کفایت میکنه نزار این پکیج فروشا سرکیسه ت کنن...فارکسم بزار واسه بعد هم ریسکش بالاست هم تخصصی تره..سرمایه ام هرچقد داشتی دیگه در حد چند میلیون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرم یه مدت بود میگفت دوبارسرمایه م سود کردم ولی بعدا هم سود وهم سرمایش نابود شد  کلی ضرر کرد الان اگر هم باشه نمیگه

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

سلام دوستان....

برای اولین بار در سطح کل کشور شروع به سیگنال دهی  روزانه به صورت تضمینی و  واقعا  100% کردیم .

ما به صورت تخصصی با تیم مجرب و فوق حرفه ای بر روی نماد های اونس طلا  و نفت خام سبک به صورت روزانه سیگنال دهی انجام میدهیم .

سیگنال های تیم ما هر روز ساعت 10 صبح

بر روی جفت ارز های اصلی هم در صورت درخواست شما عزیزان سیگنال وجود دارد .

حق عضویت 1 ماه = 90 هزار تومان  

با تشکر

سلام عزیز.آرش کهنگی رو دنبال کن تو اینستا

ازصفر تاصد اموزش داده

ریسکش زیاده و باید حرفه ای باشی تو فارکس

حدود صددلار اول کافیه و اینکه فعلا طلا خرید و فروش نکن

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست

کانال تلگرام گلدتریدینگ

https://t.me/Gold_Trading_Xauusdhttps://t.me/Gold_Trading_Xauusd

«کسب درآمد دلاری در منزل»

سیگنالهای اسکالپ اونس طلا

تحلیل تخصصی روزانه اونس طلای جهانی