2777
2789

میخوام درست کنم ولی تعداد زیاد حالا سوالم اینه اگه یکی دوساعت قبل از اینکه تو فر بذارم درست کنم بذارم تو یخچال تا آماده باشه، خمیر میشه؟ یا اشکالی نداره؟ 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

من درست کردم عالی میشه با یوفکا ولی تو یخچال خمیر شدنش بستگی به دستور غذاییش داره من با شیر و تخم مرغ درست میکنم که اگر تو یخچال بمونه صد درصد خمیر میشه

برای حاجت روایی خودت و دوستای خوبت صلوات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درست کردم عالی میشه با یوفکا ولی تو یخچال خمیر شدنش بستگی به دستور غذاییش داره من با شیر و تخم مر ...

پس چیکار کنم که قبلش بذارم تو یخچال؟ آخه مادرشوهرم اینا میخوان بیان خونمون گفتم بعدازظهر آماده کنم بذارم تو یخچال شب که اومدن بذارم تو فر، منم اول شیر میزنم بعد روش تخم مرغ 😞

خودش خمیره که

منظورم اینه رولو بپیچم بذارم تو یخچال تردیشو حفظ کنه بعد پخت نه شل و خمیری مانند شه

من خمیر یوفکا گرفتم همشون پاره پوره بودن😐 حالا از یه فروشگاه معتبر خریدم🙄🙄🙄واسه همین خوب نتونست ...

باید خیلی یواش بازش کنی خیلی نازکه. من 9595 گرفتم 

آها شما میخواین درست کنید اسپرینگ رول هست نه بورک عزیزم...نه مشکلی پیش نمیاد رولها را که پیچیدی بزار توی یک ظرف درب دار و قبل از بستن درب یک پارچه نمدار بکش روی اسپرینگها و ربع ساعت قبل از سرخ کردن یا توی فر گذاشتن از یخچال در بیار ....برای رو مال هم میتونی شیر و زعفران را قاطی کنید و با فرچه بمالی ...نوش جان 

برای حاجت روایی خودت و دوستای خوبت صلوات 
آها شما میخواین درست کنید اسپرینگ رول هست نه بورک عزیزم...نه مشکلی پیش نمیاد رولها را که پیچیدی بزار ...

خدا خیرت بده عزیزم، فکر نمیکردم باهم فرق داشته باشن 😁