2777
2789
عنوان

خوردن وایتکس

15093 بازدید | 37 پست

خواهر زاده دوسالشه یه قلوپ وایتکس خورده یا نخورده بالا آورد شیر هم دادیم بالا آورد زنگ زدیم دکتر گفت دوتا دارو رو قاطی کنید هر ۴ساعت بدین بخوره کشی تجربه مشابهی داره؟ به خواهرم میگم ببر دکتر میگه نمی‌خواد خودش پرستاره دکتر هم زنگ زد گفت شیر بده بخوره و همون دو تا دارو .خیلی نگرانم کسی تجربه مشابه داره؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگفت اب زیاد بدین بخوره؟فقط شیر؟

گفت جرعه جرعه شیر بدید

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

کاش ببرین معدشو شست شو بدن من اینو ب چش دیدم شست شوی معده دادن بچه رو

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اره من دیدم یه بچه ماده شوینده خورده بعد اسیب جدی مری دیده مجبور شده جراحی کنه

یا خدا

دختر ینفر خورده بود..بعد روزنامه رو تیکه تیکه کرد خورد ک مثلا وایتکسو بکشه بخودش بزرگه کوچیک نیستا

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺