به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودش گفت از 1 میلیون تا 10 میلیون هرکی هرچقدر در توانشه بده و یه همچین چیزایی
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
هرکی شرکت میکرد و میگف تاثیر نداشت دوره ات 60 میلیون بهش میدادم
این میگه من تضمین میکنم هر کی بیاد تو دوره من پولدار میشه
بعدش میگفت تابحالم فقط دو نفر از من هزینه دوره رو خواستن و گفتن تاثیر نداره
یکیشون به دروغ گفته تا 60 میلیون بگیره و پولشو بزنه به زخمی
یکیم یادم نیس... تو ویسای رایگانش میگه گوش کنی
میدونی چون که من اون وقتی که فایلای رایگانشو گوش میدادم جذب پول داشتم واقعا
جز خودم دو تا از خاله هامم گوش دادن و جذب پول داشتن
اره من ماه اول شرکت کردم همین روزام ماه دوم رو شرکت میکنم.ماه اول رایگانه نشانه های خوبیم دیدم.آبجیم ...
الان شغلش چیه
در حال حاضر ماه سوم رو در حال انجام دادنه، در شرکت خصوصی کار میکنه با انجام تمرینات در ماه دوم حقوق خودش و همسرش افزایش پیدا کرد.سکه هم جذب داشته و خیلی چیزای دیگه
زندگیتو بسپار دست خداوند، خداوند واست معجزه میکنه بی نظیر...سلامتی امام زمان صلوات: الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
این دوره ها به نظر من یه آرامش نسبی درونتون ایجاد میکنه که بتونید متمرکز تر باشید روی کاراتون و من این دوره رو توی تلگرام به صورت رایگان گیر اوردم اگر خواستید به تمامی بخش های دوره دسترسی پیدا کنید توی کانال زیر جوین شید و دوره رو ببینید اگر ارزش داشت بعدا پولشو پرداخت کنید.