2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 75 پست
خودش بخوره بهتره کم کم عادت میکنه زیادتر بخوره من تمام وقتم صرف غدا دادن بهش میشه هر یه لقمه هم ده د ...

دخترمنم ازاول تا حالا دیر قورت میده خیلی سخته ازرو عذا دوغ بریز تودهنش زودتر قورت میدن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمنم ازاول تا حالا دیر قورت میده خیلی سخته ازرو عذا دوغ بریز تودهنش زودتر قورت میدن

رو این کار ساز نیست 

اگه نخواد یه چیزو بخوره میبره گوشه دهنش نگه میداره یه چیز دیگه میخواد میخوره قبلی هنوز اونجاست

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پسر من اصلا هیچ اشتهایی به غذا خوردن ندا‌شت فقط میوه میخورد بردمش پیش دکتر بهش شربت اشتها اور داد خو ...

جدی؟منم فردا میخوام بخرم تو رو خدا دعا کن زودتر به غذا بیوفته الان بدون شام خوابیده با اینکه خیلی گرسنس ولی حاضر نیست غذا بخوره

جدی؟منم فردا میخوام بخرم تو رو خدا دعا کن زودتر به غذا بیوفته الان بدون شام خوابیده با اینکه خیلی گر ...

من کاملا درکت میکنم،،پسرم تا ۲۱ ماهگی با سرنگ غذا میخورد،اصلا غذای سفت و میوه هم نمیخورد،هرجا میرفتم باید اول غذای میکس شده ی اونو میدادم با سرنگ بعد میرفتم،وااای که چیا کشیدم،یه بار رفتیم عروسی،همه داشتن غذا میخوردن دیدم اینم از بشقابم گوشت برداشت خورد،دیگه از اون موقع با سرنگ ندادم،صبونه نون میدادم دستش میخورد،ناهار گوشت خالی میزاشتم تو بشقاب با دست میخورد،از کم کم شروع کردو زیادتر شد،،ولی با قاشق نمیخورد ،چند ماهی با دستم دادم خورد،بعد با قاشق کوچیک،بعد با قاشق بزرگ،الان خوب شده ولی باید با چیزی مشغول بشه تا غذا بخوره،عاشق میوه،کباب و فست فوده،،اینم بگم همیشه همراه غذا یه چیزی میدم تا خوشش بیاد،مثلا:فلفل دلمه ای،هویج رنده شده با سس،ترشی..اینا اشتهاشو باز میکنه،،جالب اینجاس وقتی با سرنگ میدادم تو ۱۸ ماهگی ۱۳ کیلو بود الان که همه چی میخوره،و سه سالشه ۱۴ کیلوعه😑شرمنده زیاد شد خواستم کمکی کرده باشم،فقط باید خییییلی صبور باشی.....

من کاملا درکت میکنم،،پسرم تا ۲۱ ماهگی با سرنگ غذا میخورد،اصلا غذای سفت و میوه هم نمیخورد،هرجا میرفتم ...

مرررسی عزیزم منم دقیقا همین مشکلاتو داشتم خدا رو شکر پسرم امروز خیلی خوب غذا خورد با قاشق خودشم خورد البتهبرنج نخورد فقط کباب و ماست و میوه و دنت ولی واقعا خدا رو شکر میکنم