2777
2789
عنوان

آیا حامله ام

141 بازدید | 15 پست

توی اقدام بارداریم از دیروز نوک سینه ام ورم کرده و درد میکنه ممکنه ربطی به باردار شدن داشته باشه هرچند ساعت هم تخمدانم هردو تیر میکشه کیا تجربه داشتن

در این دنیا انسانم آرزوست❤

چند روز مونده به موعد؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۳ روز دیگه

فعلا پس هیچی برای علایم زوده . یک هفته قبل پریودی من تو جفت بارداریام سینه درد داشتم وحشتناک . لکه لینی هم سر موعدم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عقب ننداختم ۱۳ روز دیگه موعدمه

من دوسال اقدام بودم....اینکه باهر علائمی فکرکنی بارداری خودتو فقط اذیت میکنی بنظرمن فقط وقتی بیشتر از ۵روز عقب انداختی بعد بشین فک کن علائمی از بارداری داری یان عزیزم ببخشید رک بهت گفتم چون درک میکنم ک اگ بگیم ممکنه باردارباشی ولی نباشی چقد اذیت میشی

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
من الان حال تورو دارم اسی اقدامم هستم تخمدونامم جفتشون درد میکنن هی میگیرن ول میکنن اشتهامم زیاد شده ...

پیام بالای منو بخون گلی

من دوسال اقدام بودم....اینکه باهر علائمی فکرکنی بارداری خودتو فقط اذیت میکنی بنظرمن فقط وقتی بیشتر ا ...

اره منم اگه اینماه باردار نشم میشه ۶ ماه 😥

در این دنیا انسانم آرزوست❤
اره منم اگه اینماه باردار نشم میشه ۶ ماه 😥

عیبی نداره گلم هرچی به وقت خودش...اگر میتونی نماز حضرت فاطمه بخون...چله حدیث کسا و دعای گنج العرش بگیر نماز جعفر طیاربخون.

..من بعد دوسال تازه دوروز پیش فهمیدم باردارم خیلی خوشحالم همش فکر میکنم بخاطر اینه ک خیلی جدیدا قران و نماز وچله میخوندم قطعا بی تاثیر نیس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز