2777
2789

بالای 10000 بار 

رب هب لی من لدنک ذریة طیبة إنک سمیع دعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین، خدایا به همه ی منتظران فرزند سالم و صالح بده🌺خدایا ازت ممنونم که بعد از 3سال نیم انتظار دامنمو سبز کردی، میدونم خودت نگه دارشی، میسپرمش به خودت سالم بذارش تو بغلم🌺من تورو با وساطتت حضرت محمد و آقا ابالفضل از خدا گرفتم ، میدونم خدا نگه دارته🌺به دنیای ما خوش اومدی یکی یکدونه مامان ۴/۱۳💗💫خدایا شکرت🤲💜

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سونو شکمی دقیقه؟؟

من سونو واژینال میدادم خب دقیق تره، 

رب هب لی من لدنک ذریة طیبة إنک سمیع دعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین، خدایا به همه ی منتظران فرزند سالم و صالح بده🌺خدایا ازت ممنونم که بعد از 3سال نیم انتظار دامنمو سبز کردی، میدونم خودت نگه دارشی، میسپرمش به خودت سالم بذارش تو بغلم🌺من تورو با وساطتت حضرت محمد و آقا ابالفضل از خدا گرفتم ، میدونم خدا نگه دارته🌺به دنیای ما خوش اومدی یکی یکدونه مامان ۴/۱۳💗💫خدایا شکرت🤲💜
از رو شکم یا واژن؟ 

واژن 

از رو شکم انجام میشه یا واژن؟ 

هر دوشو انجام میدن .اگه لاغر باشی روی شکم جوابش واضح هست ولی اگه حتی یه کوچولو شکم داشتی باشی واژینال انجام میدن که اصلا نگرانی نداره .

محض احتیاط دوازده ساعت قبل سونو یه کپسول داکسی ساکلین بخور. وقتی رفتی سونو یه چیزی شبیه ا ل ت مر د هست روش یه روکش مثل ک ان د و م میکشن یه ژل بهش میزنن و داخل واژن باهاش سونو میکنن خیلی راحته بعدش حتما تمییز بشور ژل بهداشتی بانوان بزنن و دو نوبت دواز ده ساعت کپسول داکسی ساکلین بخور به خاطر احتمال جلو گیری از عفونت .

اخع من  سونو شکمی دادم گفت هیچ مشکلی نداری  ولی همش میگم نکنه دقیق نباشه   اگه مشکلی ...

انشاالله ک مشکلی نداری ولی واژینال دقیق تره

اگه خیلی استرس داری یه سونو واژینالم انجام بده

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
هر دوشو انجام میدن .اگه لاغر باشی روی شکم جوابش واضح هست ولی اگه حتی یه کوچولو شکم داشتی باشی واژینا ...

نه بابا من هزار بار انجام دادم هیچ دکتری نگف کپسول بخور

اصلا نیازی نیس

خواهشا سر خود دارو تجویز نکنین

چون ممکنه بدن فرد نسبت به دارو مقاوم بشه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم