2821
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا عشق درس داشتم و تنبلی نمیکردم

باور کن منم خیلی درسو دوست دارم ولی شبا اصلا نمیتونم بخونم حجم درساهم جوریه که نمیتونم واسه شب درس نزارم شبا خواب چشامو میگیره😑

میتونم بپرسم چ رشته ای درس خوندی ؟تجربی؟انسانی؟..

تجربی بودم من 

ببین سعی کن بخونی سعی کن قهوع اینا بخوری و بیدار بمونی 

صبحا پس زود بلند شو یسری درسارو بالا برنی ینی عالی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بعد شرمنده یه سوال دیگه اینکه وقتی‌تستاتو غلط میزدی خودتو نمیباختی؟😑

ن بابا اصلا همچین ادمی نبودم 

کتاب تست بگیر نکته هاشو همع رو خوب بخون 

یادتم باش سئوالیو شک داری نزنی 

اخر بزن یا بزن بعدش چک کن

ولی سر کنکور نزن ک منفی دار

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حفظ کردن لغات زبان شیوهدی خاصی داره منظورم اینه که با املاش حفظ کنم؟

هر جوری که راحت یاد میگیری بخون.

یکی با تمرین املاش یاد میگیره 

یکی انقد تکرار میکنه تا یاد میگیره و....

ن بابا اصلا همچین ادمی نبودم  کتاب تست بگیر نکته هاشو همع رو خوب بخون  یادتم باش سئ ...

خیلی ممنون منم مشکلاتمو به عنوان نکته یادداشت میکنم...راستی روزی چن ساعت درس میخوندید من انسانیم وقت هایی که کلاس دارم ۹تا۱۰ ساعت میخونم به نظرت کافیه؟

خیلی ممنون منم مشکلاتمو به عنوان نکته یادداشت میکنم...راستی روزی چن ساعت درس میخوندید من انسانیم وقت ...

ار خوبع منم همین بودم 

ببین مفید بخون ن بخونی و بری

درسته...خیلی ممنون که کمکم کردی راهنمایی هاتون خیلی ب دردم خورد 🤩

قربونت برم جانم 

موفق باشی جانا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز