2777
2789
یه مکمله تو ماه های اخر تجویز میشه برا وزن گیری جنین پر از ویتامینه داخلش

دکتر خودش میده اگه نیاز باشه درسته؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گفتن وزن مياره منم خريدم😢 اين هفته ميگم شوهرم قلم گاو بخره الان تخم مرغ ميخورم اما كره و مغزا رو ن ...

انشالله هم تو هم همه ی زنای باردار، بارشونو به سلامتی زمین بزارن و دنیایی پر از عشق و سلامتی و تحربه کنید. طبیعی یا سز؟

گفتن وزن مياره منم خريدم😢 اين هفته ميگم شوهرم قلم گاو بخره الان تخم مرغ ميخورم اما كره و مغزا رو ن ...

ایشاله عزیزم. اونطوری کفتی منم ناراحت شدم. البته بچه بیشتر هفته های آخر وزن میگیره. انشاله تپل مپلی بدنیا بیاد. بعدسعی کن بستنی پاستوریزه بگیری نه کیلویی. دکتر من میگفت یکی بیرون بستنی خورده بود تب مالت گرفته بود. دورازجون

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

اره برا کسی ک وزن جنینش کمه دکتر معرفی میکنه ک بخری . ولی اگه وزنش خوب باشه نباید بخوری خیلی چاق میک ...

مرسی گلم💓💓💓

اره برا کسی ک وزن جنینش کمه دکتر معرفی میکنه ک بخری . ولی اگه وزنش خوب باشه نباید بخوری خیلی چاق میک ...

پودره یا قرصه؟

عه خودت اضافه کردی؟ هفته ی چندی؟ مگه نی نیت وزنش چقده؟ 

نه اصلا خودم چاق نشدم بچه وزن گرفته بود ولی گفت توی یک باید 3 کیلو اصافه شه نه ده روز من ملا تا الان که 30 هفته ام 3 کیلو اضافه کردم که امروز رفتم گفت 2 کیلو دوباره کم کردی

شوره ترشه يجوريه🤢من موزيشو خريدم اشتباه كردم تو خواستى بخرى موزى نخرى😑

چشم. البته اگه برا من تجویز کنه چون من دوقلوعه شاید نگن بخورم چون جا ندارن نی نی ها که بخوان چاق بشن 😂😂😂

باور کن همین الان انگار شکمم داره پاره میشه جایی نداره 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
واسه وزن فقط امگا 3 بدون جیوه. مخصوص بارداری. من دکتر بهم داد تا ده روز مونده به زایمان خوردم. روزای ...

قراره اخر هفته برم سونو برم دكتر ميگم حتما واسم بنويسه

من سزارينى ام عزيزم اگر ٥ كيلو هم بشه مشكلى ندارم😢

نه اصلا خودم چاق نشدم بچه وزن گرفته بود ولی گفت توی یک باید 3 کیلو اصافه شه نه ده روز من ملا تا الان ...

عزیزم از کی وزن جنین مهم میشه؟ دکتر به من گفت فعلا اصلا مهم نیست وزن جنینت من هفته ۲۱ ام 

امید زندگیم دوقلوهام😍