2777
2789
چجوری متوجه میشدی

آدم بزرگ چطور سکسکه میکنه. از درون اونطور میشد. دکتر گفت سکسکه ست.

هر سکسکه انگار یه بادکنک تو شکمم داشت میترکید. خیلی جیگره. مادر کاملا حس میکنه. نشانه سلامت دستگاه گوارششم هست دکتر گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خاله جون خوبى نى نى ها خوبن دورشون بگردم😍😁اره واى طناز اينقدررررررر بدمزس جد بزرگم اومد جلو چ ...

سلام عزیزم . خدانکنه قربونت ماهم خوبیم😘 عهههه فک نمیکردم بد مزه باشه هوسشو کرده بودم 😂😂 ای جان عب نداره بخورش تا نی نی نازت حسابی تپل مپلی بشه 😍

امید زندگیم دوقلوهام😍 
آدم بزرگ چطور سکسکه میکنه. از درون اونطور میشد. دکتر گفت سکسکه ست. هر سکسکه انگار یه بادکنک تو شکمم ...

اخی ترسناک نیس ولی عزیزم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
چى بخورم از بستنى و دلستر و كباب و ميوه دارم ميخورم تا ليدى ميل اما فقط ١/٣٠٠ هست وزنش ٤ هفته ديگه ه ...

واسه وزن فقط امگا 3 بدون جیوه. مخصوص بارداری. من دکتر بهم داد تا ده روز مونده به زایمان خوردم. روزای آخر بخاطر زایمان راحت نخور

یه پودر برای وزن گیری من خودم خوردم توی 10 روز سه کیلو اضافه کردم دکترم گفت نخور قطع کن الان دوباره ...

چرا گفت نخور پس همه باید تو بارداری بخورن؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
بستنی چیه دیگه عزیزم. قلم گاو. خرما. تخم مرغ محلی. کره مغز .اینا رو بخور

گفتن وزن مياره منم خريدم😢

اين هفته ميگم شوهرم قلم گاو بخره الان تخم مرغ ميخورم اما كره و مغزا رو نميخورم ولى خيلى نگران بچمم دعا كنيد جون بگيره😢