2777
2789
عنوان

بچا کمکم کنید

135 بازدید | 12 پست

بچا من همممممش از ۱۱ سالگش تا حالا فکرای وسواسی دارم و خودمو ازار میدم‌ یکی فکرم تموم مشه اون فکر میاد و اصلاااااااا نمیذاره لذت دنیارو ببرم خیلی خسته شدم همش توهم میزنم حتی دیگ نمیتونم‌بفهمم چی واقعیته چی توهم از بسم‌توهم مزنم همش شک دارم تو رو خدا راه حل های ساده رو نگید چون نمیتونم انجام بدم تورو خدااااااا کمکم کنید کمک اساسی پیش مشاورم نمتونم برم الان ۱۸ سالمم هس اول جوونیم😔😭💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم از 20 سالگی این مریضی رو گرفتم ولی الان خیلی بهترشدم توهماتت رو همینطور قبول نکن ببین اصلا تو دنیای واقعی نشونه ای از وجود اونا هس یا نه

خدایا خیلی شکرت   
منم از 20 سالگی این مریضی رو گرفتم ولی الان خیلی بهترشدم توهماتت رو همینطور قبول نکن ببین اصلا تو دن ...

اخه میخوام بگم ن ولی فکر مکنم واقعیت هس 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا گلم خصوصی

الان میام فداتشم 

پیش روانشناس بالینی برو

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
بیا گلم خصوصی

نمیتونم ک خودت پیامم بده عزیزم نمیتونم پی بدم

اخه میخوام بگم ن ولی فکر مکنم واقعیت هس 

خب اگه فک میکنی که واقعیت نیس بهش اهمیت نده و پسش بزن من خیلی جوانیم تباه شد بخاطر بها دادن به توهمات حتی خیلی از خواستگارامو از دس دادم بخاطر اینکه توهمات میگفتن من مشکل دارم ونمیتونم ازدواج کنم 

خدایا خیلی شکرت   
عزیزم درخواست دادم درخواست دوستی... تو اعلانات نگاه کن پذیرشش کن

پیامت دادم

خب اگه فک میکنی که واقعیت نیس بهش اهمیت نده و پسش بزن من خیلی جوانیم تباه شد بخاطر بها دادن به توهما ...

اهان مرسی ولی سخته