من تنبلی تخمدان دارم دوفاستون میخورم ۶ ماه و ۳ ماه تو اقدامم تو این ۶ ماه ۴ روز بعد از قطع دارو پری میشودم ولی الان ۴ روز مونده تا دارو رو تموم کنم خون اومد ازم در حد خون خیلی روشن و یک رگه خونیم توش بود ۲۰ سیکلم باردارم یا عوارض دارو بوده یک هو انگار بخوام پری بشم کمر درد اومد سراغم و بعد یک ساعت قطع شد
نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
منم تنبلی تخمدان دارم ، دوسه روز پیش فهمیدم حامله ام، فعلا ها هم تصمیم بچه دار شدن نداشتم🙁
علائمت چی بود؟
یه شبایی تو زندگی هست که وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست... "کاش دنیا مهربان تر بودی "