2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

83 بازدید | 13 پست

من تنبلی تخمدان دارم  دوفاستون میخورم ۶ ماه و ۳ ماه تو اقدامم تو این ۶ ماه ۴ روز بعد از قطع دارو پری میشودم ولی الان ۴ روز مونده تا دارو رو تموم کنم خون اومد ازم در حد خون خیلی روشن و یک رگه خونیم توش بود ۲۰ سیکلم باردارم یا عوارض دارو بوده یک هو انگار بخوام پری بشم کمر درد اومد سراغم و بعد یک ساعت قطع شد 

شاید حامله شدی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تنبلی تخمدان دارم ، دوسه روز پیش فهمیدم حامله ام، فعلا ها هم تصمیم بچه دار شدن نداشتم🙁

علائمت چی بود؟

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
اخه ۶ماه میخورم لکه بینیم همیشه قبل پری بوده یک روز قبلش اما الان ۸ روز مونده به پریودی

ممکنه از علائم لانه گزینی باشه یا زودتر داری پریود میشی وایسا ببین بیشتر میشه یا نه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
علائمت چی بود عزیزم دارو هم مصرف میکردی

داروهامو ی مدته نمیخورم 

علائم فقط ادرار زیاد بود و درد سینه ک جدی نگرفتمشون، این ماهم پریود نشدم، محض کنجکاوی بیبی چک استفاده کردم، دیدم مثبته

امروزم ازمایش دادم مثبت بود