2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

136 بازدید | 12 پست

به همسرم میگم بیا بریم بیرون بچرخیم بگردیم عصبی میشه میگه بیا طلاقتو‌ بگیر و برو بعد میگه شوخی کردم 

از سرکار میاد خونه همش سرش تو تلفنه میگم گوشیتو خاموش کن بیا حرف بزنیم عصبی میشه دوباره شروع می‌کنه ؟؟

اصلا منو درک نمیکنه چیکار کنم خودش منو نمیره بیرون ولی خودش قیافه گرفته و ناراحته تقصیر من نیست من دوسش دارم هیچ مشکلی هم تو زندگیمون نداریم اگه نگه طلاق تو بگیر برو 

به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟؟؟

اگ انقد دلش طلاق میخواد من بودم طلاق میگرفتم 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فازش چیه😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
والا نمیدونم

محلش نده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شوهر منم همینه ..میگه کجا بریم همه جا بستس روزای تعطیلم تو خونم.فقط خونه ننش ببره همین

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺
آخه چهارماه که ازدواج کردیم

اولای عروسیم گریه میکردم منو میبرد بزرون اونم فقط تو خیابون دور میزدیم موتور داشت اون موقع ..یبار رفتیم کافه ای چیزی ..منم ورداشتم به مادرشوهر و بقیه گفتم اره رفتیم اونجا و خیلی خوب بود..دیگ به شوهرم یاد دادن جایی نبره منو خدا لعنتشون کنه آمین

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺